REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: DIGITURK Efsane Hacker Mince’yi de Yakalattı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı:
    Orjinal Mesaj Sahibi leyla: katılıyorum sana..ucuz olsa alacak en az 10 arkadaş var...nerdeyse biz aramızda sharıng yapacaz....haa maç izlediğimden değil sinema-belgesel severim...daha hiç bir maçı tam izlemedim....

Aman arkadaşlar lafını bile etmeyin.Yasal olmayan işlerin diyeti büyük olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tamamda yahu verilen cezaya bakarmısınız 4 yıl 150 milyar yok artık daha neler birde asın adamları niye kıytırık iki macı izlediler diye sen bu adamlara bu cezaları veriyorsan kardeşim sırf mac izledi diye diger tarafta adam öldüren ırza gecenlere bu cezaların 5 katını 6 katını vereceksin ki toplumsal adaletti saglayabilesin tamam ceza ver ama böyle ceza olurmu ya benim vicdanım el vermez valla..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun adama paylaşım için teşekkürler oposu digitürk kendi çıkartmış öylemi yaw

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alksoft Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı:
    Orjinal Mesaj Sahibi leyla: katılıyorum sana..ucuz olsa alacak en az 10 arkadaş var...nerdeyse biz aramızda sharıng yapacaz....haa maç izlediğimden değil sinema-belgesel severim...daha hiç bir maçı tam izlemedim....

Aman arkadaşlar lafını bile etmeyin.Yasal olmayan işlerin diyeti büyük olur.
    arkadaşlar yapacağımızdan değil..o duruma geldik diyorum..ben anlamam zaten şa ring-server falan.....
    ----ayrıca serkan ustam.tavsiyen için teşekkürler.."ip"lerin izlendiğini biliyorum..sadece fikir beyan ettim...şu an evde RECEIVERS " bile yok..sattık bekliyoruz...yani suç teşkil edecek bi durum da yok.....
    uygulama olmadan suç olmaz herhalde ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haramın kalesi olmaz ya yeni mi anlamışlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben sinema paketine 350 ytl verdim 1yıl için yasal seyretmek daha mantıklı değilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tamamda yahu verilen cezaya bakarmısınız 4 yıl 150 milyar yok artık daha neler birde asın adamları niye kıytırık iki macı izlediler diye sen bu adamlara bu cezaları veriyorsan kardeşim sırf mac izledi diye diger tarafta adam öldüren ırza gecenlere bu cezaların 5 katını 6 katını vereceksin ki toplumsal adaletti saglayabilesin tamam ceza ver ama böyle ceza olurmu ya benim vicdanım el vermez valla..
    cezalaR caydırıcı olmak zorundadır .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı digital murat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    korsana hayırrrrrrrrrr
    kardeş bu kadar pahalı olunca halk korsana kaçıyo bak bakim ingirterde almayada liglerini izlemek için ne kadar para veriyorlar......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cezalaR caydırıcı olmak zorundadır .....
    ya katiller,ya teröristler,ya sapıklar için niye değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu olay birçok kişiye ders olur inşallah. Tv izlemek için başını belaya sokmaya gerek yok.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri