dt biraz ucuza izletse sürümden kazanır .asgari ücret alan bir insan nasıl izliyebilirki .insanlarda çareyi korsanda arıyo çünkü ucuz .geçmiş olsun hepsine ....
dt biraz ucuza izletse sürümden kazanır .asgari ücret alan bir insan nasıl izliyebilirki .insanlarda çareyi korsanda arıyo çünkü ucuz .geçmiş olsun hepsine ....
Siz şimdi bunu burada yazdınız.Bu forum uye olmadanda tum herkese acık biliyorsunuzdur.Peki digiturk yasal bir basvuru yaparsa sizin ip bilgileriniz hepsi bizde kayıtlı peki ne olacak o zaman? Yazarken özellikle 2-3 defa düşünün öyle yazın.Kimsenin zarar görmesini istemeyiz..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi leyla: katılıyorum sana..ucuz olsa alacak en az 10 arkadaş var...nerdeyse biz aramızda sharıng yapacaz....haa maç izlediğimden değil sinema-belgesel severim...daha hiç bir maçı tam izlemedim....
Aman arkadaşlar lafını bile etmeyin.Yasal olmayan işlerin diyeti büyük olur.
arkadaşlar yapacağımızdan değil..o duruma geldik diyorum..ben anlamam zaten şa ring-server falan.....
----ayrıca serkan ustam.tavsiyen için teşekkürler.."ip"lerin izlendiğini biliyorum..sadece fikir beyan ettim...şu an evde RECEIVERS " bile yok..sattık bekliyoruz...yani suç teşkil edecek bi durum da yok.....
uygulama olmadan suç olmaz herhalde ...![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri