2000 fta ya cw bölümünden yazıyoruz değil mi? ama biraz anlaşılır yazın arkiler![]()
Teşekkur: 0
2000 fta ya cw bölümünden yazıyoruz değil mi? ama biraz anlaşılır yazın arkiler![]()
qwedqw3ed
bu verilen ***ler hangi cihazlara uyumlu bilgi verirmisiniz?
öncelikle teşekkür ediyorum sizden ricam bu ke y leri hangi bölüm ve p r ovident değerine gireceğiz yani pro i ndex ve k e y sıralaması olarak soyleyebilir misiniz ayrıca arkadaşımda vestel 5840 -CI var ve birine yazılım attırmış ve cihaz durmadan donuyor bunun için ne yapmamız lazım ayrıca siteniz takdire şeyen bir sitedir
arkadaşlar ***leri next ye 8000 x cam plus uydusuna nasıl gireceğiz
bilgi verir misiniz
ustam merhaba bu mct ve *** wievleri goldmaster 9400 vci ile seyredebilirmiyim. bu ***leri giremiyorum benim cihazım 16 hane kabul ediyor. bu yayınları seyretmek için nasıl bir cihaz sahibi olmak gerek şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar lütfen biraz dikkat edin nolur, konu açarken veya mesaj yazarken. Uğur kardeşim bu k.eylerin veriliş tarine bir bakarmısın. Bu k.eyler günlük gelip giderler. Ve normal cihazlarda da açmaz. SS2 pc kartı olanlarda açar. Bilgilerinize.:49:
Saygılar.
peki ustadım bu yayınları izlemek için ne yapmak lazım wiew kanallarını falan gm 9400 vci yazılımı yüklü cihazımda nasıl izleyebilirim yada hangi cihazlarla biraz bilgi verebilirsen sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşım bu yayınlar normal olarak irdeto 2 ile şifrelenmişlerdir.Bazen irdeto 2 kod'lar dışarıya sızmaktadır.Fakat bazen direct control k£y'lerle yani cw k£y'lerlede izlenebilmektedir.Her 2 sistemde de kod'lar açığa çıktığı zaman cihazlarınıza bu kodları girerseniz bir süre izleyebilirsiniz o kadar.Fakat her cihaza kodları aynı şekilde giremezsiniz.Her cihazda farklıdır.Eğer sorunsuz izlemek istiyorsanız yasal kartlarını almak zorundasınız.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri