Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
95 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: MCT/Redlight Sürekli Guncel KOD

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cem2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar benim uydu alıcım finest 6000,hublu bu ***ler bendede geçerlimi nasıl kaydedeceğim selamlar
    arkadaşım senin makineye uyarmı bilmem ama en son verilen ***ler 18-02-08 tarihli şuan yeni *** yok eğer uydunda irdeto 2 desteği olup olmadığını öğrenmek istiyorsan bence bu konuyu uydu yazılımları bölümünde sor.

kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Caid: 0626
    Code 04: 87FDB1B4F5F470FB239230619E914C12 ==>Active

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    MCT/Redlight
    CA-ID: 0628
    ProviderID: 00

Aktif

06: 81 5E 66 03 4F F7 95 D4 EB D9 36 5C 3B 33 C7 0E Next

08: 7B E0 39 8F 0B B8 49 FC 5D 2A 50 E8 47 5E 0A 5C Active

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 yok

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hiç bir kimsenin size cevap yazma zorunlulugu yok
    Bigi verilmiyorsa burada; ***leri verdikten sonra kilitleyin konuyu olsun bitsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanbv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bigi verilmiyorsa burada; ***leri verdikten sonra kilitleyin konuyu olsun bitsin...
    arkadaşım bilgi verilmiyor olsa konu neden acılsın herkes her dakika burada olmazmaya varsa bir şeyler yazılır böyle agrasif yazılara gerek yok daha sakin olun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart SS2 Kartın Varsa Tamam

Alıntı serkanbv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım bu şifreler, bs.ında ss2 kartı olanlar için. Normal reverleri olanlar için değil. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 2000plus var mct leri acamıyorum yardım ederseniz sevinirim tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yılmaz01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 2000plus var mct leri acamıyorum yardım ederseniz sevinirim tşkler
    şuanda açmaz mctleri
    tps absatlar açık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar goldmaster olanları yokmu bunların teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2000 fta ya cw bölümünden mi girecem tam yazın arkiler tam anlaşılmıyor

Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri