Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: forum yöneticilerine danışmak istiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biliyorum arkadaşım..ama adam bir halt karıştırırda banlanırsa benim makinamdan ben tekrar giriş yapabilecekmiyim?
    malum tartışmalar bazen hararetli oluyor. ben bir kez banlanmıştım.
    bir halt karıştıracak adamı ne diye kendi pcden üye yapıyorsun kardeş ozman demekki bir halt karıştırmaya meyili bir kişi güvenemiyorsun sen kimseyi kendi pcden üye yapma bence kötü sonucla karşılaşma...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Girdiğiniz sayfanın alt ve üst tarafında buluna Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. iconuna tıklayın açarsınız.

Denemeleriniz için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burayı kullanabilirsiniz.
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avatar resmi yükleyebiliyormuyum yükleyebiliyorsam nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim ( resim yüklemekle aynı şekildemi yükleyeniyor ? )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı thebest01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    avatar resmi yükleyebiliyormuyum yükleyebiliyorsam nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim ( resim yüklemekle aynı şekildemi yükleyeniyor ? )
    Foruma avatar yuklenmiyor.Olan avatarlardan secebilirsiniz..
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Foruma avatar yuklenmiyor.Olan avatarlardan secebilirsiniz..
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az once bır arkadas benım kısılık haklarıma yazılarıma hakarette bulundu boyle rendıce edıcı durumlarda bızlere sahıp cıkın uyarılar yollayın lutfen.bu devırde fb lı olmak fb nın yazılarını fb topıgınde sunmak sucmu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazdıgımyazıların kusurunu ben edıtleyerek duzeltmeye calısıyorum ama hataların uyarısını yapmak sızın ısınız.ve ben hatalı bırsey yapsaydım coktan uyarı mesajı gelırdı.kalbım cok kırıldı gucendım resmen asagılandım ya!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazdıgımyazıların kusurunu ben edıtleyerek duzeltmeye calısıyorum ama hataların uyarısını yapmak sızın ısınız.ve ben hatalı bırsey yapsaydım coktan uyarı mesajı gelırdı.kalbım cok kırıldı gucendım resmen asagılandım ya!
    Arkadaşım abartma bu kadar ya görende birçok sey dendi sanacak alt tarafı konu erken acılmış denmiş ve bir kaç cümle imlasında bunulmuş

Konu kapanmıştır.İyice çocuk parkına cevirdiniz forumu
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri