Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
121 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Turkcell Showa Devam Yeni Süpriz 100e 100 / 250ye 500 Kontor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana yuklendi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bana yuklendi
    teşekürler o zaman beklemede kalalım görelim
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcell yönetimi faturalı hat kullananı zengin sanıyor herhalde oysa biz kontür sıkıntısı çekmemek için faturalı hat kullanıyoruz şimdiye kadar faturalı hat kullanana hiçbir şey yapmadı kazık atmaktan başka deprem zede olduğumuz halde deprem vergisi falan filan derken bizden iyi götürdü alternatif olarak avea hat aldım o daha kötü hiç kullanmadığım halde ayda 20 ytl gibi geliyordu geçen yıl kontürlü yapmak için avcılar şubesine gittim 25 ytl ödeyerek kontürlüye geçtim bir müddet sonra beni aradılar kontürlü hatta geçmişsiniz 25 ytl masrafını ödememişsiniz diye baii ye ödediğimi söyledim tamam dediler hatalarını öğrendiler konu kapandı diye düşündüm aylar sonra avukatları aradı tarife değişikliğinden dolayı 25 ytl borcunuz var ödememişsiniz avukatlık ücretiyle 183 ytl ödemeniz gerekiyor dedi hak etmedikleri o parayı ödedim. Turkcell i tek başına kullandığımda 100 ytl gibi fatura geliyor bir vodafon hat aldım Turkcell kullanmamaya çalışıyorum 12.5 ytl olmayınca 3 ayda bir fatura geliyor şimdilik rahatım çözümü buldum sayılır avea ya ne oldu diyeceksiniz halen duruyor 3 ayda bir kontür yüklüyorum el değişir ümidiyle bekletiyorum kampanyalar ilgimi hiç çekmiyor bence halkı nasıl konuşturabiliriz nasıl para koparabiliriz hesabıyla yapılıyor birkaç aylık kampanya yapaçaklarına kontür fiyatını aşağı çeksinler tüm oparetörle konuşma üçretini bir yapsınlar buda onların işine gelmez

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu güzel işte çok teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk...ler kardeş güzel haber türkcellilere hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*123*4# tuşlayarak gelen konturlerinize bakabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bılgı için tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bılgı için tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turkcell bu aralar fena değil. bu arada turkcelgold ve turkcelplatinum diye 2 ayrı kampanya başlatmış..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    turkcell bu aralar fena değil. bu arada turkcelgold ve turkcelplatinum diye 2 ayrı kampanya başlatmış..
    :49: :49:

Sayfa 10/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri