'Gemicik' Tüccarý Federasyon Baþkaný...
![]()
Tayyip Erdoðan’ýn kankasý...
BaÞbakan’ýn çocuklarýný Amerika’da okutan Remzi Gür’ün kayýnbiraderi ve oðul Burak Erdoðan’a 2,5 milyon dolara 36 ay taksitle satýlan geminin sahibi Hasan Doðan, Futbol Federasyonu Baþkaný oldu. Spora siyaset bulaþtýran AKP’nin baskýsýyla koltuðu býrakan Haluk Ulusoy ise genel kurulda konuþma yapmayý reddetti.
Haluk Ulusoy, baþarýlarla dolu görevini iktidar baskýsýyla
bitirmek zorunda kaldý.
Hasan Doðan, iktidar yanlýsý yayýn yapan Star medya grubuna ve ÝETT arazisine en büyük teklifi veren Dubai Þeyhi Muhammed Bin Raþid El- Maktum’un þirketine ortak.
O þimdi armatör
TayyÝp Erdoðan’ýn oðlu Burak Erdoðan, aile dostlarý Hasan amcasýndan taksitle aldýðý “gemicik”le iþ hayatýna atýldý. Gemisini yüzdüren Burak’ýn amacý, çok çalýþýp taþýmacýlýk filosu oluþturmak.
Gemicik satýþýndan
TFF Baþkanlýðý’na
Baþbakan’ýn çocuklarýný Amerika’da okutan Remzi Gür’ün
kayýnbiraderi ve oðul Burak Erdoðan’a 2,5 milyon dolara 36 ay
taksitle satýlan geminin sahibi Hasan Doðan, Futbol Federasyonu’na baþkan oldu
Uzun süredir tartýþmalara neden olan Türkiye Futbol Federasyonu Baþkanlýðý seçimi dün gerçekleþtirildi. Haluk Ulusoy’dan boþalan baþkanlýk koltuðuna, tek baþýna seçime giren ve sandýk baþýna giden 231 delegeden 222’sinin oyunu alan Hasan Doðan oturdu. Levent Býçakcý’nýn Futbol Federasyonu baþkaný olduðu dönemde baþkan vekili olarak görev yapan Hasan Doðan, Baþbakan Erdoðan’a olan yakýnlýðý ile tanýnýyor.
Yazlýkçýnýn akrabasý
Ýlk olarak Baþbakan’ýn oðlu Burak Erdoðan’a 500 bin dolar peþin, 36 ay taksitle toplam 2 milyon 325 bin dolara sattýðý gemi ile gündeme gelen Hasan Doðan, ayný zamanda, Ekinlik’teki yazlýðýný Erdoðan ailesinin hizmetine sunan ve Baþbakan’ýn çocuklarýný Amerika’da okutan Remzi Gür’ün kayýn biraderi.
Þeyh’in ‘küçük’ ortaðý
Hâlâ, Remzi Gür’ün sahip olduðu Ramsey Giyim San. Tic. AÞ’nin yönetim kurulu üyelerinden birisi olan Doðan’ýn derin baðlantýlarý bununla da bitmiyor. Haluk Ulusoy’un “Beni Tayyip Erdoðan’a düþman etti” diyerek eleþtirdiði Hasan Doðan, AKP döneminde el deðiþen ve iktidar yandaþlýðý yapan Star medya grubunun ortaklarýndan birisi. Hasan Doðan ayrýca satýþý hâlâ yargýda olan ÝETT arazisine en büyük teklifi veren Dubai Þeyhi Muhammed Bin Raþid El- Maktum’un en küçük ortaðý.
AKP’yi ‘Star’lýyor!
Baþbakan Erdoðan ve Dubai Þeyhi El- Maktum’la “organik baðlarý” bulunan Hasan Doðan, ortaðý olduðu Star gazetesiyle AKP iktidarýna destek veriyor.
Konuþma teklifini reddetti
Ulusoy’dan protesto
Haluk Ulusoy’un, Genel Kurul Salonu’na giriþinde kýsa bir gerginlik yaþandý. Görevliler Haluk Ulusoy’la birlikte Genel Kurul’a katýlmak isteyen oðlunu salona almadý. Tartýþma araya girenler sayesinde önlendi. Haluk Ulusoy ise oðluna karþý yapýlan giriþimi protesto ederek veda konuþmasý yapmadan genel kurul salonunu terk etti.
Yeniçað...

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri