arkadaşlar bende katılıyorum benimde 7010 cihazım var banada at gitsin diyorlar.Yeni bir cihaz alacağım ama Sunny asla.
Teşekkur: 0
arkadaşlar bende katılıyorum benimde 7010 cihazım var banada at gitsin diyorlar.Yeni bir cihaz alacağım ama Sunny asla.
valla artık ben sunny satmıyorum satmayıda düşünmüyorum yarı yolda bıraktılar kullanıcıları
next takır takır yazılım çıkarıyor artı her yazılımdada makinayı dahada güzelleştiriyor önce ******* yazılımları derken şimdi usbli modellerde hem kayıt imkanı var hemde yazılım atmak için pc ye ihtiyacında yok hermangi bir flash bellekle istediğini yapıyosun yiğidi öldür hakkını yeme
TÜm Uydu Markalarina Duyrulur!!!
Cazİp Bİr DeĞİŞtİrme Kampanyasi Yapan Fİrma Kazanir!!!
Nedİr Bu Sunny Den ÇektİĞİmİz!!!
ben bu hafta cıhazımı degıstrırıyorum arkadaslar duyurulur sunny bıttı benım ıcın...
sunny firması tps yazlımlarını niye vermiyor
doymuşlarda ondan
sunny öyle bir yazılım getirecekki herkes küçük dilini yutacak çok büyük hazırlandıgının duyumunu alıyoruz.çok geçkalmadan verseler iyi olur sunny tutkunlarını kaybediyorlar. pazar bir kere elden kaymasın birdaha toplamak çok zordur sunny dostlara duyurulur.herzaman öncü olan sunny şimdi niye yavaş hareket ediyor anlamış degiliz. tps ler nerrde hani?
sunny marka cıhazları cevreme sevdıren ben oldum menu secenegı ve yazılımın ılk olarak bu cıhaza gelmesı etkendı tabıkı,ama sımdı sunny cıhazı elımden cıkarmak ıcın fırsat kolluyorum yazıklar olsun dıyorum baska bıseyıde dıger sunny kullanıcıları yazsın
yakında tps yazılımları gelir arkadaşlar biraz sabır
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri