REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon
179 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Sunny Neden Yazılım Vermiyor?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 03 a5...1030sky severek almıştım.Şimdi pişmanım.Yazılımı verilemeyen makina.Çok yakında -yazılım çıkmaz ise-cihazımı parçalıyacağım............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne sabırı kardeşim yazılım çıkmayan cihaz kalmadı markasını duymadığım cihazlaraı bile destek yazılıkları çıktı sunny artık bence kelepir marka cihaz oldu bundan sonra çıksa nolur ben cihazı sattım bile arkadaşıma katlılyorum doydular bunlarda müşteri veli nimeti duygusu yok olsaydı formlarda sitemlerini dile getirenlere yaslda olmasa bir kaç cümle yazabilirler yazıklar olsun size atmaca daha geçen hafta tavsiyemle arkadaşıma 8012 aldırdım şimdi bin pişmanım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sunny Neden Yazılım Vermiyor? Olarak konu başlıgı degişmiştir.Lütfen bu konuda tartışalım herşeyi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı doğru söylüyor birazda bu uydu işi hobi bence bende bir kaç cihaz değiştirdim yazılım desteği olanlara yönelirseniz rahat edersiniz birazda seçici olalım bunlardan yazılım desteği falan beklemiyoruz çükü böyle bir çalışmalarıda görünmüyor selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny firmasını kınıyoruz.bu sunnylerden kurtulmanın bir yolunu bulsak cihazları h/w i uygun başka bir modele dönüştüremez miyiz...
    ya da bir değiştirme kampanyası olsa...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibrahim6872 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny firmasını kınıyoruz.bu sunnylerden kurtulmanın bir yolunu bulsak cihazları h/w i uygun başka bir modele dönüştüremez miyiz...
    ya da bir değiştirme kampanyası olsa...
    Evet bi firma elimizden tutsa bi değiştirme kampanyası yapsa hiç fena olmaz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merci

Kullanıcı Bilgi Menüsü

All dreambox yazılım bekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bencede bir firma ile değiştirilmesi iyi olur ama nasıl bir bağlantı kurulur bilen varmı acaba firmalarla ben burdur dan en az 20-30 reciver bulurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar duyduğum kadarıyla kaon sunny'e yazılım desteğini kesmiş.bundaki amaç insanları diğer markalara yönlendirmek.sunny devri bitiyor galiba...

Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri