Selam arkadaşım sunny 2010 yılına kadar bazı xxx kanallırın izlenmesini taahhüt etmişti sky modül ile izlenmesini eğer hatırlarsanız. Bu kanallarda gitti nerede verdikleri söz. Tüketiciyi kim kandırıyorsa bence kötülüyelim.
Selam arkadaşım sunny 2010 yılına kadar bazı xxx kanallırın izlenmesini taahhüt etmişti sky modül ile izlenmesini eğer hatırlarsanız. Bu kanallarda gitti nerede verdikleri söz. Tüketiciyi kim kandırıyorsa bence kötülüyelim.
Selam arkadaşlar. Bazı arkadaşlarımız firmaların yazılım desteği vermeye mecbur olmadığını yazıyor bence doğru değil eğer cihazı ona göre üretmişse ve yazılım için usb ve diğer port koymuşsa ayrıca tanıtımında da bunu belirtmişse yazılım desteği vermek zorundadır bence. Çünkü bizler cihaz alırken arkadaki bu bağlantı noktalırna göre de cihaz satın aldık. onun için sunny ve next eğer yazılım desteği kesiyorsa haksızdırlar bence . Selamalar.
osman62 kardeşim sizinle aynı durumdayım ve ben de kendimi kandırılmış hissediyorum.sunny e en az 5 mesaj yazdım.telefon açtım ama anlaşılıyor ki biz 1030 kullanıcıları için uydu artık işkenceye dönüştü.bir yolunu bulup kurtulmalıyız bu cihazlardan ama nasıl...
Bir şeyi unutuyorsunuz sanırımKaon boardlu cihazları Sunny haricinde Next,Digicağ.Digiline,Goldmaster,Onwa ve Ora gibi markalarda piyasaya sürdü.Şimdi bu yazılımları bütün bu cihazlar kullanırken Sunny yazılım çıkartmamakta biraz haklı değilmi
Neden diğer firmalar destek vermiyorlar hiç?onların hiçmi suçu yok.Bu firma tarafından bir bakış
Kullanıcı olarakda Sunny'nin hatasını kaon tabanlı boardların distiribütörlüğünü almamış olmasını buluyorum.O zaman bu sorunlar olmayacaktı
1030 kullanan arkadaşlar adım gibi eminimbu cihazlara yazılım cıkmayacak en başta belirttiğim sebeplerden dolayı.Ama hala şanslı salırsınız ki stream yazılımlarını kullanma şansınız var ya oda olmasaydı
Teşekkürü hak eden firma stream
![]()
Sunny gelince Allah onları bildiği gibi yapsın
Kolay gelsin...
Şu yazılanlara bakıyorum;hem kızıyorum,hem de gülüyorum...
Şimdi yazılım çıktı:e hadi ne yapacaksınız?!!!
Hemmen gaz,vites değiştirmenin ne anlamı var..?
Dün feryad-ü figan edenler şimdi ne yapacak?
Dünyada yazılm tabanı en geniş cihaz...Ya bir 9400 goldmaster veya 5000 seri topfield almş olsaydnz?
Ltfen biraaz sabır...
Bence tek kelime ile enayi muamelesi yapılıyor bize.
bu gün tekrar kanallar gitti!
yine çok beklemeyiz insallah!
evet arkadaşlar bende size katılıyorum ilk başlarda bunda 7 8 sene evvel sunny gozde cihazdı yazılım cıkmı ilk sunnylerin yazılımları verilirdi ve ben ogun buyana sunny 1030 dcız sky cihazım var şimdilerde moda olmuş yok modulunu iptal yazılım kabul etmiyor yok bilmem neler eyer boyle devam ederse iç iyi olmaz sunny ler için ve modulude iptal etmeyecem ölum se ölum hırlamaya negerek var....![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri