REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 18/18 İlkİlk ... 89101112131415161718
178 sonuçtan 171 ile 178 arası

Konu: Sunny Neden Yazılım Vermiyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı delta_4 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hay ağzına sağlık arkadaşım ben bu işten ekmek yiyen biri olarak ben bile karşıyım yani iki gün yazılım olamyınca güzelim cihazları yerden yere vurmaya başlıyoruz ne diyeyim arkadaşım yayaşsın next diyor bazıları nextinde artık bir çok modeline yazılım çıkmıyor yarında onumu kötüleyeceğiz...
    Selam arkadaşım sunny 2010 yılına kadar bazı xxx kanallırın izlenmesini taahhüt etmişti sky modül ile izlenmesini eğer hatırlarsanız. Bu kanallarda gitti nerede verdikleri söz. Tüketiciyi kim kandırıyorsa bence kötülüyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam arkadaşlar. Bazı arkadaşlarımız firmaların yazılım desteği vermeye mecbur olmadığını yazıyor bence doğru değil eğer cihazı ona göre üretmişse ve yazılım için usb ve diğer port koymuşsa ayrıca tanıtımında da bunu belirtmişse yazılım desteği vermek zorundadır bence. Çünkü bizler cihaz alırken arkadaki bu bağlantı noktalırna göre de cihaz satın aldık. onun için sunny ve next eğer yazılım desteği kesiyorsa haksızdırlar bence . Selamalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

osman62 kardeşim sizinle aynı durumdayım ve ben de kendimi kandırılmış hissediyorum.sunny e en az 5 mesaj yazdım.telefon açtım ama anlaşılıyor ki biz 1030 kullanıcıları için uydu artık işkenceye dönüştü.bir yolunu bulup kurtulmalıyız bu cihazlardan ama nasıl...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir şeyi unutuyorsunuz sanırım Kaon boardlu cihazları Sunny haricinde Next,Digicağ.Digiline,Goldmaster,Onwa ve Ora gibi markalarda piyasaya sürdü.Şimdi bu yazılımları bütün bu cihazlar kullanırken Sunny yazılım çıkartmamakta biraz haklı değilmiNeden diğer firmalar destek vermiyorlar hiç?onların hiçmi suçu yok.Bu firma tarafından bir bakış

Kullanıcı olarakda Sunny'nin hatasını kaon tabanlı boardların distiribütörlüğünü almamış olmasını buluyorum.O zaman bu sorunlar olmayacaktı

1030 kullanan arkadaşlar adım gibi eminim bu cihazlara yazılım cıkmayacak en başta belirttiğim sebeplerden dolayı.Ama hala şanslı salırsınız ki stream yazılımlarını kullanma şansınız var ya oda olmasaydı Teşekkürü hak eden firma stream

Sunny gelince Allah onları bildiği gibi yapsın

Kolay gelsin...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu yazılanlara bakıyorum;hem kızıyorum,hem de gülüyorum...
    Şimdi yazılım çıktı:e hadi ne yapacaksınız?!!!
    Hemmen gaz,vites değiştirmenin ne anlamı var..?
    Dün feryad-ü figan edenler şimdi ne yapacak?
    Dünyada yazılm tabanı en geniş cihaz...Ya bir 9400 goldmaster veya 5000 seri topfield almş olsaydnz?
    Ltfen biraaz sabır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence tek kelime ile enayi muamelesi yapılıyor bize.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gün tekrar kanallar gitti!
    yine çok beklemeyiz insallah!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar bende size katılıyorum ilk başlarda bunda 7 8 sene evvel sunny gozde cihazdı yazılım cıkmı ilk sunnylerin yazılımları verilirdi ve ben ogun buyana sunny 1030 dcız sky cihazım var şimdilerde moda olmuş yok modulunu iptal yazılım kabul etmiyor yok bilmem neler eyer boyle devam ederse iç iyi olmaz sunny ler için ve modulude iptal etmeyecem ölum se ölum hırlamaya negerek var....

Sayfa 18/18 İlkİlk ... 89101112131415161718

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri