Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/18 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
179 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sunny Neden Yazılım Vermiyor?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çok ayıp ediyorlar

sayın sunny üretiçileri bende bir sunny satıcısı olarak sizin adınıza utanç duyuyorun piyasadaki hemem hemen herçıhazın yazılım gestegi var ama sunny nin yok lütfen bir el atın şu işlere bu ekonomikkırizde zaten iş yok biraz olsun belki 1 cıhaz satabilelim hemde elinde sunny si olanlar sevinsin saygılrarımla lütfen artık bir el atın millete gına geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaa bunlar laftan sözden anlamaz insanlardır yıllarca mücadele ettik ama nafile işte bakın aynı sonuç.
    yeni cihazlara diyor bazı arkadaşlar ben mi göremedim yoksa yanılıyormuyum sunny firmasının ne eski nede yeni serisinden 1 tane cihaza yazılım yok.bazıları kendi kuyularını kendileri kazarlar yapsınlar bu millet salak değil herşeyi görüyor bir ara goldmaster aynısını yaptı milletle dalga geçti olduğunuz şehirde bir uydu piyasasına bakın kaç tane goldmaster cihaz satılıyor sıfır gibi birşey.bu milletle dalga geçmenin cezasını millet böyle verir işte sanırım sıra sunny geldi hatta geçiyor.hem burdan bu insanlara sesimizi duyuralım hemde bu milletle dalga geçmenin cezasını tepkilerimizle verelim.
    şimdi birileri çıkar eskiden olduğu gibi firma mecburmu yazılım vermeye der sakın söylemesin bu lafları çok duyduk firma satarken cihazları yazılımla pazarlıyorlar işlerine gelmeyincemi mecburlarmı diyorsunuz.
    arkadaşımın dediklerinin altına imzamı atarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny evden içeri sokmayacağım yaşasın next 2000 cıs super plus usb li

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı engin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sana aynen katılıyorum dostum 1 hafta daha bekleyecegım eger yazılım cıkmazsa sunny lere elımden cıkarıp next alacagım baska caremız kalmadı:46: sunny lere....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı engin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Çok yanlışsınız daha dün sunny cihazlar el üstünde tutulurken şimdide böyle tutum takınmak olmaz aldığın cihazı devamlı kulanacaksın diye bir olayda yok gün geçtikce dahada alternatif cihazlar çıkıyor bunlara yönelmekde gerekir ben yaklaşık 5 cihazdan fazla oldu değiştim ama hepside iyi cihazlardı hiç birinide karalamadım sonuçda yazılım desteği olsa olmasa memnun kaldığım cihazlardı :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli yuksel59 arkadaşımıza katılıyorum.Sunny bence nextin çok gerisinde kaldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nekadar alışmışız bir başkasının hakkını calmaya hiçbir firma cihazın üstüne bu şifre kırıcıdır yazmadı sadece modül uyumludur yazdı ismi üzerinde şifreli kanal parasını öde izle ben şahsen karşıyım kırma işlemine her kanalı yasal yoldan izlemek en güzeli bu benim fikrim sizlerin fikirlerinede saygı duyarım hayırlı çalışmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ağzına sağlık

Alıntı SERVICE Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nekadar alışmışız bir başkasının hakkını calmaya hiçbir firma cihazın üstüne bu şifre kırıcıdır yazmadı sadece modül uyumludur yazdı ismi üzerinde şifreli kanal parasını öde izle ben şahsen karşıyım kırma işlemine her kanalı yasal yoldan izlemek en güzeli bu benim fikrim sizlerin fikirlerinede saygı duyarım hayırlı çalışmalar
    hay ağzına sağlık arkadaşım ben bu işten ekmek yiyen biri olarak ben bile karşıyım yani iki gün yazılım olamyınca güzelim cihazları yerden yere vurmaya başlıyoruz ne diyeyim arkadaşım yayaşsın next diyor bazıları nextinde artık bir çok modeline yazılım çıkmıyor yarında onumu kötüleyeceğiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı delta_4 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hay ağzına sağlık arkadaşım ben bu işten ekmek yiyen biri olarak ben bile karşıyım yani iki gün yazılım olamyınca güzelim cihazları yerden yere vurmaya başlıyoruz ne diyeyim arkadaşım yayaşsın next diyor bazıları nextinde artık bir çok modeline yazılım çıkmıyor yarında onumu kötüleyeceğiz...
    Selam arkadaşım sunny 2010 yılına kadar bazı xxx kanallırın izlenmesini taahhüt etmişti sky modül ile izlenmesini eğer hatırlarsanız. Bu kanallarda gitti nerede verdikleri söz. Tüketiciyi kim kandırıyorsa bence kötülüyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny devri bitiyormu arkadaşlar benim sunny var atacagım yerine geçerli bir cihaz alacagım tavsiyeniz nedir?

Sayfa 2/18 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri