REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/18 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
178 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Sunny Neden Yazılım Vermiyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağlam bir destek görmedik dudrumu düzeltmekeri lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her zaman en önde firma bunu neden böyle yaptı anlamış diğilim. birde bir dostumada özellikle almasın tavsiye etmiştim vede aldırmıştım. şimdi aldırdığım kişimim yüzüne bakamıyorum. neden böyle yapıyorlar anlamadım. umarım büyük yanlışılıktan dönerlerde bizi zor durumdan kurtarırlar bekliyoruz. hoşça kalınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çok ayıp ediyorlar

sayın sunny üretiçileri bende bir sunny satıcısı olarak sizin adınıza utanç duyuyorun piyasadaki hemem hemen herçıhazın yazılım gestegi var ama sunny nin yok lütfen bir el atın şu işlere bu ekonomikkırizde zaten iş yok biraz olsun belki 1 cıhaz satabilelim hemde elinde sunny si olanlar sevinsin saygılrarımla lütfen artık bir el atın millete gına geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaa bunlar laftan sözden anlamaz insanlardır yıllarca mücadele ettik ama nafile işte bakın aynı sonuç.
    yeni cihazlara diyor bazı arkadaşlar ben mi göremedim yoksa yanılıyormuyum sunny firmasının ne eski nede yeni serisinden 1 tane cihaza yazılım yok.bazıları kendi kuyularını kendileri kazarlar yapsınlar bu millet salak değil herşeyi görüyor bir ara goldmaster aynısını yaptı milletle dalga geçti olduğunuz şehirde bir uydu piyasasına bakın kaç tane goldmaster cihaz satılıyor sıfır gibi birşey.bu milletle dalga geçmenin cezasını millet böyle verir işte sanırım sıra sunny geldi hatta geçiyor.hem burdan bu insanlara sesimizi duyuralım hemde bu milletle dalga geçmenin cezasını tepkilerimizle verelim.
    şimdi birileri çıkar eskiden olduğu gibi firma mecburmu yazılım vermeye der sakın söylemesin bu lafları çok duyduk firma satarken cihazları yazılımla pazarlıyorlar işlerine gelmeyincemi mecburlarmı diyorsunuz.
    arkadaşımın dediklerinin altına imzamı atarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dediklerinize aynen katılıyorum.bence mail atmaya devam sunny e... en azından tepki için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zd066 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lanet olsun bu sunny cihaza yazılım çıkmayan tek cihaz kaldı oda sunny nasıl olsa cihazları bize sattılar ya bundan sonra görürler
    zekeriya abi haklısın valla sende 7010 var bende 7011 atalım birdahada almayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bütün yazılanları okudum..... coğu insan next deyip duruyor.... bende next8000 magduruyum..... yani sizin anlıyacagınız next de dusundugunuz kadar ıyı degıl.... mal satmak ıcın onlarda aynı tezgahı uyguluyorlar.... bence baska markalara yonelmekte fayda var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erdal1988 arkadaşıma katılıyorum. ben 6 yıldır sunny satıcısıyım. 6 yıldır insanlara sunny nin üstünlüklerini anlattık.ama şimdi o insanların yüzüne bakacak halimiz kalmadı.demekki kimseye güven olmuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam destek katılıyorum:45: sunnye hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar adamlar zaten satacaklarınızı satmıs size amacları baska markalara yonelmeniz xxx marka deyip gecmeyin altına bakın yine o buyuklerden biri cıkı verir.benden soylemesi.beklemekte fayda var.onlar orman taşlıyor tilki cikacak diye.ofkelenmeyin....

Sayfa 6/18 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri