sağlam bir destek görmedik dudrumu düzeltmekeri lazım
sağlam bir destek görmedik dudrumu düzeltmekeri lazım
her zaman en önde firma bunu neden böyle yaptı anlamış diğilim. birde bir dostumada özellikle almasın tavsiye etmiştim vede aldırmıştım. şimdi aldırdığım kişimim yüzüne bakamıyorum. neden böyle yapıyorlar anlamadım. umarım büyük yanlışılıktan dönerlerde bizi zor durumdan kurtarırlar bekliyoruz. hoşça kalınız.
sayın sunny üretiçileri bende bir sunny satıcısı olarak sizin adınıza utanç duyuyorun piyasadaki hemem hemen herçıhazın yazılım gestegi var ama sunny nin yok lütfen bir el atın şu işlere bu ekonomikkırizde zaten iş yok biraz olsun belki 1 cıhaz satabilelim hemde elinde sunny si olanlar sevinsin saygılrarımla lütfen artık bir el atın millete gına geldi
arkadaşlar dediklerinize aynen katılıyorum.bence mail atmaya devam sunny e... en azından tepki için
arkadaşlar bütün yazılanları okudum..... coğu insan next deyip duruyor.... bende next8000 magduruyum..... yani sizin anlıyacagınız next de dusundugunuz kadar ıyı degıl.... mal satmak ıcın onlarda aynı tezgahı uyguluyorlar.... bence baska markalara yonelmekte fayda var![]()
erdal1988 arkadaşıma katılıyorum. ben 6 yıldır sunny satıcısıyım. 6 yıldır insanlara sunny nin üstünlüklerini anlattık.ama şimdi o insanların yüzüne bakacak halimiz kalmadı.demekki kimseye güven olmuyor.
tam destek katılıyorum:45: sunnye hayır
arkadaslar adamlar zaten satacaklarınızı satmıs size amacları baska markalara yonelmeniz xxx marka deyip gecmeyin altına bakın yine o buyuklerden biri cıkı verir.benden soylemesi.beklemekte fayda var.onlar orman taşlıyor tilki cikacak diye.ofkelenmeyin....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri