Teşekkur: 0
eyvallah ustam ç.kaleden saygılar![]()
Boşverin Bunları NExt Alın ***finize Bakınnn !!!!! VEEEE UsBli Aldınızmı Zaten İş Bitmiş Olur !!
kardeş pişmanlıklarınızı anlıyorum netiniz varmı eğer varsa 1 dreambox yakışır size yoksa next 2000 sper yakışır size ben anlamam bu işi bu adamdan daha iyi kimse yapamaz erol yüksel beye sonsuz tşk ler
satarken sürekli yazılım desteği yazıyordu kutularda şimdi ne oldu en ucuz makineler bile açıyor uydudan gücelliyen makineler isim vermek doğru olurmu bilmem ama netron seol gibi cihazlar bile açıyor sunny cilerin yaptığı müşterisine büyük bir ayıptır
sağlam bir destek görmedik dudrumu düzeltmekeri lazım
her zaman en önde firma bunu neden böyle yaptı anlamış diğilim. birde bir dostumada özellikle almasın tavsiye etmiştim vede aldırmıştım. şimdi aldırdığım kişimim yüzüne bakamıyorum. neden böyle yapıyorlar anlamadım. umarım büyük yanlışılıktan dönerlerde bizi zor durumdan kurtarırlar bekliyoruz. hoşça kalınız.
arkadaşlar dediklerinize aynen katılıyorum.bence mail atmaya devam sunny e... en azından tepki için
arkadaşlar bütün yazılanları okudum..... coğu insan next deyip duruyor.... bende next8000 magduruyum..... yani sizin anlıyacagınız next de dusundugunuz kadar ıyı degıl.... mal satmak ıcın onlarda aynı tezgahı uyguluyorlar.... bence baska markalara yonelmekte fayda var![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri