erdal1988 arkadaşıma katılıyorum. ben 6 yıldır sunny satıcısıyım. 6 yıldır insanlara sunny nin üstünlüklerini anlattık.ama şimdi o insanların yüzüne bakacak halimiz kalmadı.demekki kimseye güven olmuyor.
Teşekkur: 0
erdal1988 arkadaşıma katılıyorum. ben 6 yıldır sunny satıcısıyım. 6 yıldır insanlara sunny nin üstünlüklerini anlattık.ama şimdi o insanların yüzüne bakacak halimiz kalmadı.demekki kimseye güven olmuyor.
tam destek katılıyorum:45: sunnye hayır
arkadaslar adamlar zaten satacaklarınızı satmıs size amacları baska markalara yonelmeniz xxx marka deyip gecmeyin altına bakın yine o buyuklerden biri cıkı verir.benden soylemesi.beklemekte fayda var.onlar orman taşlıyor tilki cikacak diye.ofkelenmeyin....
Yazılım desteğine direk olarak söz vermeselerde satıcılar ve pazarlamacılar aracılığı ile söz veriyorlar.Bizim ülkemizde dün dündü, bugün bugündür diyenleri unutmayalım.
Arkadaşlar yazdıklarınızın tümünü okudum tepki göstermekte haklısınız ama hakaret dolu sözler de ne oluyor < ruhsuzlar > gibi sözler bu işi daha adabına uygun yapalım burası onurlu bir forumdur olur olmaz sözler yazmayalım bu sözler buraya yakışmıyor böyle devam edecekse yetkililerden bu konunun kilitlenmesini istiyorum saygılarımla
arkadaşlar memleket üç kagıtcı kaynıyor
ne olaçak bu sunny lerin hali sunny yetkililerine sorarım çözum varmı?
satılık sunny uydu alıcısı hemde bedava artık utanç verici marka
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri