REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
178 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Sunny Neden Yazılım Vermiyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Boşverin Bunları NExt 2000 süperlerden Alın ***finize Bakın....................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı murat-k Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Boşverin Bunları NExt 2000 süperlerden Alın ***finize Bakın....................
    Sunny e atılan keleğin next e atılmayacağı ne malum??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar öcelikle konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim farklı farklı tepkilerimizi dile getirmişiz bende bu yazılan tepkilere kendimçe katılmamak elde değil tüm tepkisini dile getiren arkadaşlara teşekkür ederim bende bir sunny kullanıcısı olarak ATMACA elektronik firmasını esefle kınıyorum diyorumki tüm arkadaşlarımın tepkilerine katılıyorum gereken her şey yazılmış

ayrıca sayın sunny kullanıcıları bu güzide formumuzda bukadarmı sunny kullanan var neden birlik olupta tepki veren arkadaşlarımıza destek olmuyoruz iki satır tepki mesajınız yazmak bukadar zormu sayın arkadaşlar birlikten güç doğar misali birbirimize destek olup tek yumruk kafalarına inmemiz gerek bu adı geçen firmanın
    umarım en kısa zamanda yapılan yanlıştan dönerler hepinize sayğılar arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlara ne desen anlamazlar çünki hani bir örnek var arsız yağmur meselesi.
    yıllardır bunlarla mücadele ettik ama adamlar o kadar pişmişlerki verdiğim örnek misali.
    bakın ekipleri tüm forumları geziyorum piyasada yoklar çünki milletin tepkisinden kaçıyorlar bir tane yeni eleman bulup onu halkın karşısına çıkarıp yazılım vermeye mecburlarmı dedirtiyorlar sonrada aylar sonra lütfedip yazılım verdilermi başımıza ahkam kesiyorlar.
    onun için bunlar laftan anlamazlar evet tepkimizi verelim hemde fazlasıyla ama esas hakettikleri tepki artık bunların cihazlarını almamakla gösterelim.
    zamanın birinde aynı hatayı goldmaster yaptı bakın piyasaya kaçtane cihazı satılıyor sıra bunlarda.
    evet hem yazalım hemde cihazlarını artık almayalım.
    sevgilerimle.
    yapilan tepkilerin tamamına katılmakla birlikte arkadaşın söylediği gibi en güzel tepki sunny cihazları almamak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar next alın diyorsunuz alalım peki şuana kadar nexte cihaz üreten kim sunny atmaca ikincisi botex firması şimdi kendi fabrikasını kurdu inşallah başarılı olur atı alan üsküdarı gecti misali sunny artık ihracat peşinde gidin fabrikasını görün burda ne yazsanız onlar için fark etmez artık burda neden sunny ve goldmaster firmasını sorguluyorsunuz bir ara bir sürü firma vardı piyasada cihazlarını tamir ettiremiyenleride gördük en azından bunlar cihazlarına tamir desteğini veriyorlar saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nederseniz haklısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı farukk33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne olaçak bu sunny lerin hali sunny yetkililerine sorarım çözum varmı?
    bende sordum cevap veren olmadı acaba neyı beklıyorlar merak ettım:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suuny almayalım arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ah be bugünleride gördük yıllardır kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim ne söyleyeceğimi bilemiyorum nerden nereye hey gidi koca kaon tepeden aşığa düşmek gereçekten çok ama çok kötü oldu arkadaşlar tüm söylenenlerin mutlaka bir anlamı var tüm düşüncelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler umarım beklenen gelişme geç ama çok güzel olur ...
    sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mevcut ve gelecek sunny cihazların hepsi çöpe
    sunny ne halin varsa gör

Sayfa 8/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri