REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/18 1234567891011 ... SonSon
178 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sunny Neden Yazılım Vermiyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sunny Neden Yazılım Vermiyor?

sunny severleri tepkilerini göstermek üzere buraya davet ediyorum.sorumlular belki rahatsız olurlar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yuksel59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny severleri tepkilerini göstermek üzere buraya davet ediyorum.sorumlular belki rahatsız olurlar!
    katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla pek rahatsız olacaklarını sanmam!! cihazları bi güzel sattılar ve uzun zamandır belli modeller dışında yazılım çaıkarmadılar demekki artık paraya ihtiyacları kalmamış?!?!?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yoooo...rahatsız olacaklarını zannetmiyorum...sonuçta bu iş dünyası...eski HW'lere yazılım vermeyecekki,insanlar gidip yeni HW'li cihazlar alsın...kaldıki forumda yeni HW'li cihazlar için yazılım var...dolayısıyla bekleyip görücez...bakalım yazılım üreteceklermi üretmeyeceklermi eski HW'li cihazlara...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Onlar rahatsız olmayacaklarsa da biz rahatsız etmeye devam edelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yoooo...rahatsız olacaklarını zannetmiyorum...sonuçta bu iş dünyası...eski HW'lere yazılım vermeyecekki,insanlar gidip yeni HW'li cihazlar alsın...kaldıki forumda yeni HW'li cihazlar için yazılım var...dolayısıyla bekleyip görücez...bakalım yazılım üreteceklermi üretmeyeceklermi eski HW'li cihazlara...
    yazılım verilmiyosa o zaman yeni cihaz alacaksam ne için sunny'e güveneyim başka markamı yok gider onu alırım mesela dreambox
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazlardaki bütün firmalar elindeki malları tüketmek için hertürlü desteği olanakları kulanırlar cihazlar satışı tükendikden sonra zaten artık bu cihazdan elini çekerler çünkü artık bu cihaza yapacakları yatırım bir yarar sağlamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede bir yarar sağlamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyumak varken neden yazılım cıkartsınlarki aylardır yok zaten özellikle 1030 serisine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaa bunlar laftan sözden anlamaz insanlardır yıllarca mücadele ettik ama nafile işte bakın aynı sonuç.
    yeni cihazlara diyor bazı arkadaşlar ben mi göremedim yoksa yanılıyormuyum sunny firmasının ne eski nede yeni serisinden 1 tane cihaza yazılım yok.bazıları kendi kuyularını kendileri kazarlar yapsınlar bu millet salak değil herşeyi görüyor bir ara goldmaster aynısını yaptı milletle dalga geçti olduğunuz şehirde bir uydu piyasasına bakın kaç tane goldmaster cihaz satılıyor sıfır gibi birşey.bu milletle dalga geçmenin cezasını millet böyle verir işte sanırım sıra sunny geldi hatta geçiyor.hem burdan bu insanlara sesimizi duyuralım hemde bu milletle dalga geçmenin cezasını tepkilerimizle verelim.
    şimdi birileri çıkar eskiden olduğu gibi firma mecburmu yazılım vermeye der sakın söylemesin bu lafları çok duyduk firma satarken cihazları yazılımla pazarlıyorlar işlerine gelmeyincemi mecburlarmı diyorsunuz.
    Konu erdal1988 tarafından (16-02-2008 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/18 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri