Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/18 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
178 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sunny Neden Yazılım Vermiyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorumların bir kısmına katılmıyorum.. adamın elindeki cihaza yazılım cıkartmamak suretiyle yeni cihaz almaya iterse adam neden gidip aynı marka alsınki..
    bende üç tane alıcı var.gm80800 next2005d fta ve lig tv ile verilen vestel.
    iki cihazı elimden cıkarıp 2000 cıs s.plus almayı düşünüyorum.ancak elimdeki next cok eski olmasına rağmen hala yazılım desteği mevcut kıyıpta satamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üç ay önce tavsiye üzerine sunny aldım fakat doğru dürüst yazılım destegi göremeyınce onu bir kenara koyup yumatu aldım çunku 15 günde bir yazılım veriliyorr hemde 4-5 menu seçenegiyle.birde sunny ye verdiğim paranın yarısına mal oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar gözden kaçırdığımız bir durum var adamların cihazları garanti açısından kulanışlık açısından çok iyi geldik yazılıma yazılım korsan çıkar hiç bir firma bunu göze alarak cihazları için yazılımlarımız şifre kırıcı diyemez bu yasal olarak suçtur suny eski hw li cihazlarının nasıl hangi yolardan neler yapa bileceğini bazı isimler altında forumlarda zaten vermiştir elimde ki en eski 1 mb lık sunny cihazımla bile ben tüm platformları izleye biliyorum isterimki sizlerde bunu bir daha düşünesiniz zira hiç bir firma yasal olmayan bir yöntem önermez düşüncesindeyim selam ve dua ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı engin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny evden içeri sokmayacağım yaşasın next 2000 cıs super plus usb li
    sana aynen katılıyorum dostum 1 hafta daha bekleyecegım eger yazılım cıkmazsa sunny lere elımden cıkarıp next alacagım baska caremız kalmadı:46: sunny lere....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olesker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılım verilmiyosa o zaman yeni cihaz alacaksam ne için sunny'e güveneyim başka markamı yok gider onu alırım mesela dreambox
    Alıntı WYATT_EARP Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny eski H/W lere yazılım çıkarmıyorsa neden yine sunny alalımki yarın yenilerde eskiyecek onlarada yazılım çıkma garantisi yok diğer arkadaşlarında dediği gibi alt yapısı pc donanımlı cihazlara biraz fazla para verir onlardan alırız. cihazları yazılım şu kadar garanti diye satıyorlar ondan sonra fıssss yazık bu kadar insanı kandırmaya türk milleti olarak alıştık kandırılmaya.
    Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yorumların bir kısmına katılmıyorum.. adamın elindeki cihaza yazılım cıkartmamak suretiyle yeni cihaz almaya iterse adam neden gidip aynı marka alsınki..
    bende üç tane alıcı var.gm80800 next2005d fta ve lig tv ile verilen vestel.
    iki cihazı elimden cıkarıp 2000 cıs s.plus almayı düşünüyorum.ancak elimdeki next cok eski olmasına rağmen hala yazılım desteği mevcut kıyıpta satamıyorum.
    arkadaşlar dediklerinizde haklısınız...ancak piyasada işler böyle yürüyor...firmaların neyi düşünüp neye göre hareket ettiklerini önceden hesaplamak çoğunlukla mümkün olmuyor...eski HW'lere yazılım çıkartmayarak yenilere yöneltmek her zaman uygulanan bir stratejidir ve çoğunluklada başarısız olmuştur... ...dolayısıyla sunny firmasıda bunları muhakkak hesap kitap etmiştir....belkide KAON firması gibi uydu receiver işinden sıkılıp,geniş spectrumlu multi-media cihazları üretmeye başlayacaklar...belkide o yüzden yazılım vermiyorlar...dolayısıylada biraz daha bekleriz,sonrada başımızın çaresine bakarız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende 3 cihaz var 12 01 A5 -12 C1 A5 ve 16 00 A1 bunca yıldır kullanıyorum artık bencede next almanın zamanı geldi çok yakın zamanda da alacağımı zannediyorum.Yanlız next'in 2000 serisini'de atmaca grubu çıkartıyor kaon tabanlı cihazları da aynı grup çıkartıyor neden ayrım yaptı anlamıyorum.Birde bu gün sunny ve kaon'a yaptıklarını yarın next'e yapmıyacakları ne malum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En iyisi ss2 takıyorsun pcye ne yazılım derdi ne sharing derdi hepsi mevcut tavsiye ederim..

Şu durum anlaşılmıştır ki sunny devri bitmiştir,next devri başlamıştır ama yarında next devri biter Başka bi cihazın devri başlar..

Bence artık kendimizi yormayalım sunny fin.

Ben telefon açtım adamın umrunda değil yazılım verilmiş verilmemiş,ama c board ve animasyonlu seriye yazılım mutlaka çıkacaktır emin olabilirsiniz.

8. 16-02-2008, 14:57

Sebep
    Uslubunuza dikkat ediniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla ben satmıyorum artık bu markayı sadece uydu alıcısı değil hiçbir ürününü satmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lanet olsun bu sunny cihaza yazılım çıkmayan tek cihaz kaldı oda sunny nasıl olsa cihazları bize sattılar ya bundan sonra görürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende elimeki sunny çıkardım 12.c1.a5 , gidip inpax aldım , hem ucuz hem yazılım desteği var,sunny nin hiç bir cihazını almayacağım artık,

Sayfa 3/18 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri