REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon
178 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Sunny Neden Yazılım Vermiyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı doğru söylüyor birazda bu uydu işi hobi bence bende bir kaç cihaz değiştirdim yazılım desteği olanlara yönelirseniz rahat edersiniz birazda seçici olalım bunlardan yazılım desteği falan beklemiyoruz çükü böyle bir çalışmalarıda görünmüyor selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny firmasını kınıyoruz.bu sunnylerden kurtulmanın bir yolunu bulsak cihazları h/w i uygun başka bir modele dönüştüremez miyiz...
    ya da bir değiştirme kampanyası olsa...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibrahim6872 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny firmasını kınıyoruz.bu sunnylerden kurtulmanın bir yolunu bulsak cihazları h/w i uygun başka bir modele dönüştüremez miyiz...
    ya da bir değiştirme kampanyası olsa...
    Evet bi firma elimizden tutsa bi değiştirme kampanyası yapsa hiç fena olmaz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merci

Kullanıcı Bilgi Menüsü

All dreambox yazılım bekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bencede bir firma ile değiştirilmesi iyi olur ama nasıl bir bağlantı kurulur bilen varmı acaba firmalarla ben burdur dan en az 20-30 reciver bulurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar duyduğum kadarıyla kaon sunny'e yazılım desteğini kesmiş.bundaki amaç insanları diğer markalara yönlendirmek.sunny devri bitiyor galiba...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu markaların hepsi firma destekli o yüzden bence boş yere para harcamayın eger makina almak istiyorsanız alın dreambox ömür boyu kullanın neden mi çünkü öyle emu çıkacak diye beklemiyorsunuzzz lunix işletim sistemli olduğu için herkes tarafından yeni yeni proğramlar çıkıyor her zaman keintisiz izleyebilirsininzzz bu benim fikrim kara da sizin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar size katılıoyrum bunlar bu işin ticari boyutunu çok iyi hesaplıyorlar ve yakında eminim yeni bir cihaz daha piyasya sürecekler nasıl olsa bu insanlar tuzu alıp koşarlar mantık bu
    Saygılar................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyide bu sunny in yazılım verip yayınlattığı arkadaşlarımız nerdeler çıksınlarda bir açıklama yapsınlar millete 2 kelime söylesinler bu kadar insan sabırla bekliyor fabrikanın yazılım verip yayınlattığı insan fabrikayla irtibattadır diyalogta olan biriside gerçekleri bilir.
    özellikle snopy ve ilgili diğer arkadaşlarımızdan bir açıklama bekliyoruz.
    evet bu gidişin sonu aynı goldmastera dönecek belli oldu ama sunny in böyle bir hata yapmacağını tahmin ediyorum yada umuyorum evet cihazları değişme zamanı gelmiş olabilir ama bir açıklama sadece onu bekliyoruz.

Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri