Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/18 İlkİlk ... 3456789101112131415161718 SonSon
178 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Sunny Neden Yazılım Vermiyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cenk07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ben bu konuda daha önce yazmıştım. Suny cihazları eşineize dostunuza hiç tavsiye etmeyin sattığı ürünün arkasında durmayan firma lara tepki en iyi böyle gösterilir.
    aynen katılıyorum bu tepki en gerçekçi olanı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir firmayı karalamak bu kadar kolay olamaz bu zamana kadar ilk sunny cihazlara yazılım cıkıyordu bu defa sorun olmuş ola bilir karalamak yerine biraz bekleyin derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beklıyoruz zaten arkadsım bqaska çaremız varmı mecbur beklıces yada cıhazı degıstrcen bakcan işine çunku çok zaman gectı ve hala bı ıcraat yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar piyasadaki en dandik cihazlara bile verilen destek sunny ye şu an verilmemekte
    yani sunny artık d smart paketi ile topladığı kaymağın üzerine bal sürüyor

eeeeeeeeeeeeeee d smartı alanlarda enayi yerine konulacaklar sunny nin politikası bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar çıksa çıkardı boşuna kendinizi üzmeyin ben bundan çok önce 1999da topfield 3000cı aldım ne markalar geldi geçti yazılım çıktı gitti yıl 2008 yazılımı hala mevcut suan gerçi tpsler daha gelmedi ama beni ne madur etti ne zorda bırakdı ...tavsiyem goldmasterin topfield tabanlı cihazlarıdır... yada next super plus serisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu kısa zaman süresinde strem yazılımları gelebilir az sabretmek gerekir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili çetin çok sabredildi bazı arkadaşalrın dediği gibi öyle adı sanı duyulmamış cihazlara yazılım verildiki kızmamak elden değil modüle bile tps auto geldi sunny den tık yok.
    forumlarda görevli adamları var biri çıksın bir açıklama yapsın yazılım desteği kesildi desinlerki millet beklemesin boşuna.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu kısa zaman süresinde strem yazılımları gelebilir az sabretmek gerekir
    yazılım geleceği hakkında bilginiz mi var. yoksa...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben elektonik satıcısıyım ve şimdiye kadar sunny ürünlerini satmaktayım ama bundan sora cihazlarına yazlım desteğini vermedği için sunny nin hic bir ürününü satmayacam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haklısınız arkadaşlar değerli ustalarda bir açıklama yapmıyorlar 2 haftadır böyle bekletiyorlar bu sessizliği elbet birileri bozacaktır ....

Sayfa 13/18 İlkİlk ... 3456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri