REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Katılımcı sayısı
768. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

376 48.96%
  • Hayır

392 51.04%
Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon
136 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malesef ülkamizde insana değer varilmemektedir herşey para olduğundan hayat şartları ağır olduğundan burdada zorluk çeki yoruz ama karşılığını alamıyoruz ben evliyim ve esnafım 27 yıldır elektrikçiyim bunlara rağmen imkanım olsa bende yurt dışına giderim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yonliş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki avrupada yaşamayı tercih ederim ha şartlar türkiyedede aynı olsa tabiki türkiye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

norvec dort bucuk mılyon nufuslu ama sadece ıst.12 mılyon yanı nerdeyse 3 katı devlet kurarız ama avrupa bırlıgıne gıremedık.saygılar ınsallah yarınlar daha guzel olacak.hayırlısı bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabii ki isterim çunku kültür seviyesi yüksek bir ülkede çalışmak vede yaşamak İNSANGİBİ İNSANA YAKIŞIR şekilde yaşamak muhakkakki çok güzeldir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?
    Bu oylama 23-02-2008 15:52 tarihinde kapanacaktır.
    Evet 348 48.20%
    Hayır 374 51.80%
    Baya çekişmeli olmaya başladı% 48 gitmekten yana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir zamanlar Almanya da böyleydi şimdi ne oldu göz göre göre vatandaşlarımızı canlı canlı yakıyorlar ben isterim ki ülkemde işsizlik sorunu olmasın benide başkasına muhtaç etmesin .Dışarıda1000 dolar alacagıma ülkemde asgari ücrete razıyım . SEVGİLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Nahçıvanın Turizmine değerlendirmek isteyen iş adamları Nahçıvan her zaman böyle tekliflere açık. Ama burda Turizm sezonluk mümkün. İsteyenler varsa çoooooook daha fazla bilgi vere bilirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada şimdi ben okuyorum ama üniversiteyi bitirdikten sonra yurtdışında çalışmak isterim şimdiden ingilizce ve bilgisayar biliyorum(üst seviye) ve daha bir kaç dil de öğrenmeyi planlıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart son çağre

bende tabi ki memleketimde çalışmak ve faydalı olmak isterim ama durumlar malum işsizlik diz boyu bende 2 senedir bir elektrik - eletronik mezunu olarak işsizim. iş hiç yok mu var tabii bedavaya çalışırsan iş çok geçen bir yerle görüştüm ayda 300ytl veriyor sigorta yapmıyor,yol parası yok ve yemek yok gel heme çalış diyor ve bana bağ bahçe bağışlıyor gibi 300ytl veriyorum diyor. sırf boş kalmıyayım diye çalışsam hesapladım ayda 300ytl'nin üzerine yemek ve yol param için 150ytl'de ben koymam gerekiyor. gelki yabancı ülkede böylemi senin canını çıkarıyor ama hakkınıda veriyor sosyal güvencende oluyor. valla ne diyeyim gider çalışırım nerede karnım doyarsa orada yaşarım.

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri