Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Katılımcı sayısı
768. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

376 48.96%
  • Hayır

392 51.04%
Sayfa 14/14 İlkİlk ... 4567891011121314
136 sonuçtan 131 ile 136 arası

Konu: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anket bayağı dişediş gidiyor. Çok çekişmeli. Bakalım sonuç ne olucak. Neredeyse her iki kişiden biri gitmek istiyor gibi.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer önüme güzel bi fırsat çıkar ve daha çok kazanacak olursam neden gitmeyeyim ki??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi bir fırsat verilirse ülkesini seven herkes dışarıya çalışmaya gidebilir, bu iş şuna benziyor, ben ailemi seviyorum ama karşı mahallede çalışmaya gitmem demek gibi bir şey, sonuçta kazanıp ailene yani vatanına faydalı olmaktır,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ziya15 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Anket bayağı dişediş gidiyor. Çok çekişmeli. Bakalım sonuç ne olucak. Neredeyse her iki kişiden biri gitmek istiyor gibi.:49:
    İlk kez anket böyle oluyor yurdum insanın yarısı gitmek istiyor ne garip demi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkün türkten başka dostu yok az kazan öz kazan ülkende kazan
    çok haklisin arkadasim, ben 6 yasinda fransaya geldim, burada hayat yok evden ise isde eve, bayramlariz yok burasi bizi ve bizden doganlari asimile etmeye çalisiyorlar yani onlar gibi olmamizi istiyorlar. Turkiyeye donmeyi çok istiyorum amma bende annem babam bizden ayrilmadigi gibi bizde çoçuklarimizdan ayrilamiyoruz, felaket.
    Ben kimseyi ulkemizden ayrilmasini istemiyorum, iyi kotu obizim ulkemiz sahip çikalim ve bir birimizi tutalim, kimseden yardim istemiyelim, asla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anket baya cekişmeli geçmiş

Evet 376 48.96%
    Hayır 392 51.04% Ama her anketin bir sonu var bu haftaki anketimizde görüşmek üzere..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 14/14 İlkİlk ... 4567891011121314

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri