Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Katılımcı sayısı
768. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

376 48.96%
  • Hayır

392 51.04%
Sayfa 3/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
136 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı turkocigo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burada işsiz kalmaktansa oranın iş zorluklarını göze alarak sigortalı garantili maaşlı bir işte seve seve çalışırım.
    teşekürler bilgin için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim akrabalarım var orada bırak paşa paşa yaşamayı sürünüyolar paşa paşa sürünüyolar
    senin kide bir fikir ama Türkiyede işi olmayanlar ne yapıyor sence onlarda paşa paşa ölüyorlar sürünmüyorlarda anket sonuclarına baktım iyi kötü işi olanlar gitmem diyor elbette memleketini aileni bırakıp gitmek cok zor ama malesef bir de gercekler var işsiz olanlar hayatını idame etirmek icin ne yapacaklar buda ayrı bir soru keşke bu durumlara düşmezsekte onlardan bize calışmak icin gelseler ama işte bizi bu durumlara düşüreneler hala şapkalarını önlerine koyup düşünmüyorlar mal ister gibi işci istiyorlar ne kadar acınacak bir durumdayız bizim insanımızın bu hale düşmesi düşürülmesi nekadar acı evet son olarak bende gider paşa paşa orda calışırım.. çarasizlikten tabiii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Malum ülkemizde işşsizlik oranı çok büyük.
    Siz Başka ülkede çalışmak istermisiniz.Anketimiz 7 gun sürecektir.Değerli yorumlarınızı bekliyoruz..
    yurt dısında menfatlerım geregı tabıkıde calısırım ama bu norvec ın 100 bın ıscı ıstemesı dıye bırsey yok adamların haberı bıle yok :49:

Konu Simba tarafından (17-02-2008 Saat 01:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neden olmasın ...Çalışırım ....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yaşta beni alsalar çalışırım neresi olursa olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Görüyorum ki hiç kimse hayatından memnun değil gibi geliyor bana ve nitekim haklılar ben uzun süre arabistanda çalıştım ve hayatımdan son derece memnundum bu kadar yeter artık memleketimizde çalışalım dedik ama bir türlü olmuyor zor güç fatura vergi bağkur yetişemiyoruz çok şükür işim iyi evimde kendi malım ama yinede cepten yiyoruz norveç değilde dubaiden iş tekifi aldım değerlendiriyorum kendi hesabıma olursa gitemeyi düşünürüm ama bu saatten sonra başkası eli altında asla olmaz ülkemde aç kalsam bile gitmem düşünmemde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanın vatanı gibisi yok arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burada işsiz klamaktansa hiç düşünmeden giderim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olabilir neden olmasın ama dayanamam vatan hasreti agır basar herkese hayırlı akşaklar saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anket cekişmeli gidiyor.

Sayfa 3/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri