Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Katılımcı sayısı
768. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

376 48.96%
  • Hayır

392 51.04%
Sayfa 5/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
136 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar vallahi 2 yıl öncesine kadar banada teklif geldi almanyadaki bir arkadaşımdan orada bana yardımcı olmak istediğini ve beni yanına almak istediğini bana defalarca belirtti ben kabul etmedim. fakat şimdi görüyorum ki gidişatımız iyi değil 3 aydan beridir iş arıyorum mesleğimi türkiyede icra etmek bana ayda en fazla 800 ytl getiriyor o da bin bir türlü tehli***le... tamam illada vatanım ama hal böyle olunca ne yazık ki insan başka yollar arıyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isterim çünki türkiyede iş imkanı kalmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

norveç işşizliği bahane edip sakın asker yapmasın bu 100 bin kişiyi sonrada abd nin yanında ortadoğuya yollamasın.türkiyedeki işsizlikle mücadele etmesi gerekenler şimdide tv kanalları aracılığıyla işsizlere müjde verirgibi dalgamı geçmekde.ül***i yönetenler kurum satacağına kurum açsın insanlar o zamn iş sahibi olurlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kendi Ülkemde daha iyi şartlarda çalışmak ailemin yanında daha iyi olacak. Ama bekarken dışarıda çalışmak elbette avantajlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende çalışmak istemem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben çalışmak isterim favorim finlandiya insan kavramı var orda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende istemem yurt dışında 14 yıl çalışmış 15 yıl kalmış biri olarak tekrarmı yurt dışı ALLAH göstermesin. İyisiyle kötüsüyle meleketimiz bir CENNET arkadaşlar bunu bilelim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır istemezdim tabiki bunun sebepleri çok ama çalışmak isteyenlere saygım sonsuz allah kimseyi işsiz aşsız bırakmasın çok zordur bilirim çok şükür şimdilik kendime ait bir işim var. Başarılı olan herkezin bir işi olmasını tabiki isterim kolay gelsin.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet isterim neden olmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

norveçe gitmek isteyen arkadaşların dikatine başta çok soguk dayanılmaz soguk çünkü ben gitim adamı belinden su alırlar işte norveç budur işte benim güzel Türkiyem

Sayfa 5/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri