çalışırım.kesinlikle
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
çalışırım.kesinlikle
arkadaslar iyi pazarlar norvece isci alimi nufusun yasli olmasindan ileri geliyor,avrupa nufusunun cogu zaten yasli siz yine siz olun once vataninizi secin.bullbulu altin kafese koymuslar yinede vatanim demis..
yaban ellerde huzursuz ve tok gezmektense ülkemde kalır aç gezerim daha iyi hem çalışana bu ülkede işte çoooook ekmekte çoooook yeterki azmedelim
ülkemi seviyorum başka ülkede de çalışmak istemem doğrusu
çalışana iş çok suyumu çıktı cennet vatanımızın düşüncem bu
walla beyler ben askerden geleli on sene oldu ve halen iş aramaktayım işe girdim adam sigortamı yaptı 20 gün dolmadan çıkarttı ve artık anladım ki türrkiyede çalışacak yer kalmamış başka ülkede mecburiyetten dolayı çalışırm burdada iş imkanı yapsınlar burdada çalışırım bizim memleketteki bütün fabrikalar kapatıldı ve şimdi bizim memlekette işsizler çoğaldı herkes işsiz kısacası
çalışılır neden olmasın ülkemizdeki işşizlik malum vede ücretlerde malum,gitmek isteyenlere hayırlı olur inşallah.
Yıllardır Alman ekonomisini ayakta tutan ve geliştiren bizim insanımızdır. Ama almanların bize bakış açısını ve ırkçı saldırılarını gördükçe lanet olsun diyorum. Ben ülkemde mutluyum.
Mecbur kalırsam giderim,çünkü geleceğin söz konusu
adamları kendilerine zor gelen pis işlerini bizlere yaptırsınlar sonrada seni hor görsünler. Kendi dilimizi konuştuğumuz bu TR de bile göcmen cerkez vb. kişiler hor görülürken dini dili ayrı olan kişiler kimbilir bizleri ne kadar hor görür ve aşağılarlar.HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE.
Başaka ülkede çalışmak çok detaylı incelenmesi gereken bir konu. Türkiye'de çok sayıda işsiz var ve bu işsizlerin çoğu psikolojisi bozulmuş durumda toplum içindeki yerini almaktadırlar. İşte bu insanların yurt dışında çalışmayı istemeleri kadar doğal bişey olamaz. Bu onların değil onları öz vatanlarında işsizliğe mahkum edenlerindir. Benim şahsi fikrime gelince ben aç kalsam da ölsemde vatanımda kalamayı isterim. Böyle güzel konularda düşüncelerimizi yazma fırsatı tanıdığınız için teşekkürlerimi sunuyorum.....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri