ekmeğimi alın terimle kazanma imkanı olsunda cehennemin dibine bile giderim ..namerde ..rüşvetçiye .torpilciye muhtaç olmaktansa cehennemin dibi daha iyi
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
ekmeğimi alın terimle kazanma imkanı olsunda cehennemin dibine bile giderim ..namerde ..rüşvetçiye .torpilciye muhtaç olmaktansa cehennemin dibi daha iyi
evet evet cehennemin dibi daha iyi .
günümüz şartlarında işsizlik oranı günden güne artıyor... hernekadar bu oranı sayısal anlamda aşağılara da çekmeye çalışsalar;türkiyedeki işsizlik her geçen gün büyüyor..bunu hepimiz biliyoruz.. geleceğimizi garanti altına almak için, yurtdışındaki ülkelerde çalışmayı tabiki isterim.. hem,kim istemez ki????![]()
![]()
![]()
doğduğum memlekete hizmet etmekten, burada huzuru bulamadıktan sonra nerede huzur bulabilirimki??
bazı ülkelerde türkleri çalıştırmak maksadıyla götürüp paralarını vermeyip tekrar türkiyeye gönderiyorlar eger calışılacaksa dogru düzgün ve büyük bir şirkette olmasından yanayım insan hakları iyi olucak ve güvenilir olucak aksi şartlarda çalışmam
HANİ NE DEMİŞLER DOGDUGUN YER DEGİL DOYDUYUN YER DİYE"""""
bılmıyorum
gercekten kalmakmı zor gıtmekmı
AFRİKALI DEDİ Kİ .......
Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.
Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler.
Gözümüzü açtığımızda ise; bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı.
Kenya Kurucu Devlet Başkanı
Başka ülkede calımak istermisiniz ?...Enterasan bir soru Ben 40 seene çalıştım ama yurt dışında o seneler hayat daha kolaydı insanlar insan gibiydi genede insanın kendi vatanı gibi yok belki ben birşeyler sahibi olduğumu sandım ama bu ül***i terk etmeyen akranlarım benden kat ve kat daha ilerde buldum yurda döndüğümde taktır kişinin ve yuvarlanan taş yosun tutmaz.............
Bu güzelim ülkede çalişmayi beceremiyen
yabancilarin uşaği olmayi göze almiştir,
ulkemizde işsizlikten çok çalişmiyanlar
ordusu var önce bunlara türk olmayi öğretmek lazim.
Türk çalişkandir ama bizim türkler tembel.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri