Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Katılımcı sayısı
768. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

376 48.96%
  • Hayır

392 51.04%
Sayfa 8/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
136 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı maister55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu güzelim ülkede çalişmayi beceremiyen
    yabancilarin uşaği olmayi göze almiştir,
    ulkemizde işsizlikten çok çalişmiyanlar
    ordusu var önce bunlara türk olmayi öğretmek lazim.
    Türk çalişkandir ama bizim türkler tembel.
    arkadaşım siz kendinizi ne sanıyorsunuz...bu derece tahrik edici ve iş bulamadıkları için boşta kalan 100 lerce üniversite mezunlarını sırf milliyetçilik kokan söylemlerle basit ve temöbel göstermek haddiniz olamaz. iş varda akademik eğitim alanlar o işi yapmadımı ... sen bu mesajı yazacağına önce ülkendeki çarpık ...rantçı..torpilci rüşvetçi aynı zamanda adaletsiz sistemi eleştir.... iki üniversite bitiren arkadaşımız boşta ama henüz okuma yazmayı bilmeyen milletvekili akrabası yeğeni memur oluyor .... bu tahrik edici mesajlarına son ver bence .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağ olun ama ben ülkemde mutluyum.yabancı dil olmadan dışarda bulunmak anlamsız geliyor.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok arkadasalar sagolun bende almayayım kendı ulkem bana yeterde artar bıle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beyler.
    Karadenizde bir köye Dünya bankasınca içme suyu(yanlış hatırlamıyorsam) için para yardımı yapılacaktı. Köylüler durduğu yerde Amerika bize neden para yardımı yapacak acaba şüphesiyle yardımı kabul etmemişler.
    Sizler hala Güneş yanığının yoğurtla geçeceğini mi zannediyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işim olmasa elbette çalışırım. malum Türkiye'deki işsizlik oranı yüksek. Üniversiteyi bitiriyorsun ama iş yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istemezdim,çünkü bizde insangücü fazla ama kimse ücretler düşük diye çalışmak istemiyor.Çin devletini görüyorsunuz aldıkları ücret çok komik ama azimleri ile dünya devi oldular.Biz hala hem işsizlikten yakınalım hemde kahve köşelerinde genel müdürlük bekliyelim.Kayayı delen suyun gücü degildir,suyun azmidir,saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı karazeybek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    istemezdim,çünkü bizde insangücü fazla ama kimse ücretler düşük diye çalışmak istemiyor.Çin devletini görüyorsunuz aldıkları ücret çok komik ama azimleri ile dünya devi oldular.Biz hala hem işsizlikten yakınalım hemde kahve köşelerinde genel müdürlük bekliyelim.Kayayı delen suyun gücü degildir,suyun azmidir,saygılar.

bravo kardes ,sana katiliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendi ülkemde kendi insanıma hizmet benim için şereftir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dünyada 2.bir Türkiye yok.Başka bir Ülkede çalışmayı düşünmüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birzamanlar yanılmıyorsam islamı yaşayarak ve yaşatarak 72 devlete hükmeden osmanlının çocukları şimdi avrupanın kapısında işçi olmak için can atıyor neredeen nereye

Sayfa 8/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri