Yıllardır Alman ekonomisini ayakta tutan ve geliştiren bizim insanımızdır. Ama almanların bize bakış açısını ve ırkçı saldırılarını gördükçe lanet olsun diyorum. Ben ülkemde mutluyum.
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
Yıllardır Alman ekonomisini ayakta tutan ve geliştiren bizim insanımızdır. Ama almanların bize bakış açısını ve ırkçı saldırılarını gördükçe lanet olsun diyorum. Ben ülkemde mutluyum.
Mecbur kalırsam giderim,çünkü geleceğin söz konusu
adamları kendilerine zor gelen pis işlerini bizlere yaptırsınlar sonrada seni hor görsünler. Kendi dilimizi konuştuğumuz bu TR de bile göcmen cerkez vb. kişiler hor görülürken dini dili ayrı olan kişiler kimbilir bizleri ne kadar hor görür ve aşağılarlar.HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE.
Başaka ülkede çalışmak çok detaylı incelenmesi gereken bir konu. Türkiye'de çok sayıda işsiz var ve bu işsizlerin çoğu psikolojisi bozulmuş durumda toplum içindeki yerini almaktadırlar. İşte bu insanların yurt dışında çalışmayı istemeleri kadar doğal bişey olamaz. Bu onların değil onları öz vatanlarında işsizliğe mahkum edenlerindir. Benim şahsi fikrime gelince ben aç kalsam da ölsemde vatanımda kalamayı isterim. Böyle güzel konularda düşüncelerimizi yazma fırsatı tanıdığınız için teşekkürlerimi sunuyorum.....
ekmeğimi alın terimle kazanma imkanı olsunda cehennemin dibine bile giderim ..namerde ..rüşvetçiye .torpilciye muhtaç olmaktansa cehennemin dibi daha iyi
evet evet cehennemin dibi daha iyi .
doğduğum memlekete hizmet etmekten, burada huzuru bulamadıktan sonra nerede huzur bulabilirimki??
günümüz şartlarında işsizlik oranı günden güne artıyor... hernekadar bu oranı sayısal anlamda aşağılara da çekmeye çalışsalar;türkiyedeki işsizlik her geçen gün büyüyor..bunu hepimiz biliyoruz.. geleceğimizi garanti altına almak için, yurtdışındaki ülkelerde çalışmayı tabiki isterim.. hem,kim istemez ki????![]()
![]()
![]()
bazı ülkelerde türkleri çalıştırmak maksadıyla götürüp paralarını vermeyip tekrar türkiyeye gönderiyorlar eger calışılacaksa dogru düzgün ve büyük bir şirkette olmasından yanayım insan hakları iyi olucak ve güvenilir olucak aksi şartlarda çalışmam
HANİ NE DEMİŞLER DOGDUGUN YER DEGİL DOYDUYUN YER DİYE"""""
bılmıyorum
gercekten kalmakmı zor gıtmekmı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri