Malum ülkemizde işşsizlik oranı çok büyük.
Siz Başka ülkede çalışmak istermisiniz?Anketimiz 7 gun sürecektir.Değerli yorumlarınızı bekliyoruz..
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
iş artı sigorta her yerde calışırım Norvec ilgili detaylı bilgi verecek misiniz şartlar ne olacak nasıl kiriterlere gerek var bilgilendirirseniz sevinirim ve avrupa kim ne derse desin iyidir elimde olsa bir gün durmayacagım burda paran varsa birşeyler yapabilirsin teşekkürler saglıcakla
saygıla r:45:
yanıklarda iz bırakmaz
arkadaşlar benim orada yaşayan tanıdıklarım var sordum onlara kendi alanında uzman personel alacaklarmış arkadaşlar yani beyin göçü biz nitelikli insanlarımızı
onlara gönderecez o ülke gelişecek biz yerimizde saymaya devam edecez üniversite mezunu arkadaşlar ve nitelikli yani kendi dalın da uzman olanlar başvurabilirler
vasıfsız arkadaşlar hiç uğraşmasın
ben çaışmak istemem çünkü zamanında ailem orada çalışmakta idi nasıl para kazanıldığını bildiğimde istemem ama şurasıda bi gerçek ki ülkemizde işsizlik malum benim fikrim kısaca bu
yaş 27. işsizim. Turkiyedeki 1000lerce işsiz gençten biriyim.
TABİKİDE KESİNLİKLE BAŞKA BİR ÜLKEDE ÇALIŞMAK İSTERDİM.
Zorunlu kalmadıkça hayır.
türkün türkten başka dostu yok az kazan öz kazan ülkende kazan
çok haklisin arkadasim, ben 6 yasinda fransaya geldim, burada hayat yok evden ise isde eve, bayramlariz yok burasi bizi ve bizden doganlari asimile etmeye çalisiyorlar yani onlar gibi olmamizi istiyorlar. Turkiyeye donmeyi çok istiyorum amma bende annem babam bizden ayrilmadigi gibi bizde çoçuklarimizdan ayrilamiyoruz, felaket.
Ben kimseyi ulkemizden ayrilmasini istemiyorum, iyi kotu obizim ulkemiz sahip çikalim ve bir birimizi tutalim, kimseden yardim istemiyelim, asla.
ben şahsen çalışmak istemem yahu ülkemden dışarı çıkamam sudan çıkmış balık olurum kökünden sökülmüş ağaç olurum yok ben almiyim![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri