Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Katılımcı sayısı
768. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

376 48.96%
  • Hayır

392 51.04%
136 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avrupada 2.sınıf olacagıma turkıyemde 1 .sınıf ınsan olarak yaşamayı tercih ettim.2 sene avrupa tecrubesinden sonra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Norvec

Slm arkadaslar
    bana kalirsa hic bir yere gitmeyin az kazanin ulkemizde kalin ileride pisman olacaginiz isi yapmayin evet belki norvecte iyi para kazanirsiniz iyi yasantiniz olur
    amma her sey parayla olmuyor arkadaslar gider yerlesirsin norvece bir kac yil sonra cocuklarida alirsin yanina aradan 5 10 yil gectimi baslar uflamalar oflamalar ahlar vahlar faydasizdir artik memlekete izine gitmek bile problem olur insana o zaman cekersin deriiin bir ahh keske gelmeseydim diye ama nafile .iyi dusunun sonra pisman olmayin... ben 30 yildir hollandadayim ilk yillar iyi gelir insana pek neyin ne oldugunu anlamazsin ama soralari bikmaya baslarsin griyede denemezsin cunki donmek senin elinde degil artik o guzelim vatandan uzakta vatan hasretiyle yanar durursun ondan sonrasida maglum zaten ucagin arkasinda son yolculuk. valla karar sizin iyi dusunun.
    yabanci ulkede calismayida oyle gulluk gulustanlik sanmayin.
    benden vatandas tavsiyesi .
    haydi sansiniz bol olsun:49:
    Konu sezar5 tarafından (17-02-2008 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi arkadasin dedigi gibi az olsun oz olsun bende calismak istemem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9

Alıntı erdozer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    avrupada 2.sınıf olacagıma turkıyemde 1 .sınıf ınsan olarak yaşamayı tercih ettim.2 sene avrupa tecrubesinden sonra
    Haklı olabilirsin kardesim,ayrıca o senin durumun için geçerli.Bırak ikinci sınıfı ben Türkiye de üçüncü sınıf bile olamadım,ilk 10 a bile giremedim.Sokak hayvanları gibi muamele görüyoruz.Bu ülkede maddi durumları iyi olanlar,baskalarına yardım etmeyi bırakıp devlete destek olmak yerine köstek olmaya çalışıyo.Madem istemiyorsan oy verme kardesim.Ha sen vermedin ama büyük çogunluk verdi mi,o zaman büyük çogunlugun kararını içine sindiremiyorsun,halkın kararına saygı duymuyorsun demektir.Sonra da çıkıp radyolarda tv lerde ey halk bakın bunlar böyle yapıyo bunlara oy vermeyin diyorlar;halk gerizekalı ya egriyi dogruyu onlardan ögrenecez sanki.Sokaklara dökülüp rejim elden gidiyo diye oralarını buralarını yırtıyorlar.Bizim gibi garibanlarda napsınlar sessiz sessiz film gibi olanları seyrediyorlar...
    Bence bu ülkeden gidenler yerden göğe kadar haklılar bir fırsat bulsam 1 dk bile durmam.Dogdugum yer degil doydugum yer memleketimdir arkadas.Buranın tadı tuzu kaçalı bi hayli oluyo.En iyisi terki diyar eylemek.Bırakıyorum ne halleri varsa görsünler.Daha konus konus bitmez neyse bosverelim.Herkes kendi cebini düsünür.Ben bu güne kadar kendi cebini düsünmeyeni görmedim,kendi çıkarı için mücadele etmeyene rastlamadım.Madem öyle ben de kendimi düsünüyorum...
    ayrıca eymen222 kardesime de sonuna kadar katılıyorum...
    Konu sahanne tarafından (18-02-2008 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri