ALLAH kimseyi muhtaç etmesin ama mecbur kalırsa insan herşeyi yapar
Evet
Hayır
ALLAH kimseyi muhtaç etmesin ama mecbur kalırsa insan herşeyi yapar
Bence günümüz şartlarına göre düşünmek ve değerlendirmek lazım ama bildiğim kadarıyla vasıflı insan gruplarına yönelik beyin göçü şeklinde olacağını düşünüyorum saygılar...
Nekadar işsiz güçsüzde olsam yinede başka bir ülkede ezilmektense ülkemde açkalırım TÜRKİYEM gibisi yok
türkiyemde her ne kadar alt kimlik üst kimlik azınlık coğunluk etnik ws varsada asla gitmem bu memleketi bizim dedelerimiz ac susuz cephelerde canları pahasına kurtarmışlardır bizim vatanımız gibi vatan topraklarımız gibi toprak başka ülkaelerde yok tabi topraklar kaltıysa sata sata yetmiyormuş gibi şimdide yapay olarak çarşaf gündemi var bazı gercekleri örs bars etmek için ama ben genede anamıda alıp gitmem bu memleketimden bu mem leket benim rum evlatlarının değil bir gün gelecek ki bu yapılan sinsi düşüncelerin sonu gelecek herkes hesap soracak saygılarımla
:46:
şu an iyi kötü bir işim var. memuriyet tarzı... allaha şükürler olsun. mecbur kalmadıkça istemem...
18 yıldır bu ülkede sigortalı çalıştığım için gitmek istemem.
ben de şahsen gitmem yurtdışına çalışmayı..neden derseniz görmüyormusun TV'lerde yakılan evler daha doğru türk insanlarımız.....
TÜRKÜM DOĞRUYUM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......!
Aslinda Torpİl Olmassa Çok GÜzel Olurdu Ama İŞte Her Yerde Torpİl Var...
..... Torpİlsİz Bİr DÜnya İÇİn Elele...!
Yabancı ülkede çalışanları beğenir takdir ederim
Eskiden 20 yıl önce belki
Ama şimdi bu Türk düşmanlığı İslam düşmanlığı varken
Oralara gitmek ve onların emrinde hizmetinde çalışmak istemem
Şükür işim var Ama işsiz olsam
Yaşamak yakınlarımın geçimini sağlamak için
Son çare olarak yinede giderdim
düşünmem işim burda işim iyi
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri