Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Katılımcı sayısı
768. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

376 48.96%
  • Hayır

392 51.04%
Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon
136 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı maister55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu güzelim ülkede çalişmayi beceremiyen
    yabancilarin uşaği olmayi göze almiştir,
    ulkemizde işsizlikten çok çalişmiyanlar
    ordusu var önce bunlara türk olmayi öğretmek lazim.
    Türk çalişkandir ama bizim türkler tembel.
    arkadaşım siz kendinizi ne sanıyorsunuz...bu derece tahrik edici ve iş bulamadıkları için boşta kalan 100 lerce üniversite mezunlarını sırf milliyetçilik kokan söylemlerle basit ve temöbel göstermek haddiniz olamaz. iş varda akademik eğitim alanlar o işi yapmadımı ... sen bu mesajı yazacağına önce ülkendeki çarpık ...rantçı..torpilci rüşvetçi aynı zamanda adaletsiz sistemi eleştir.... iki üniversite bitiren arkadaşımız boşta ama henüz okuma yazmayı bilmeyen milletvekili akrabası yeğeni memur oluyor .... bu tahrik edici mesajlarına son ver bence .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9

Alıntı erdozer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    avrupada 2.sınıf olacagıma turkıyemde 1 .sınıf ınsan olarak yaşamayı tercih ettim.2 sene avrupa tecrubesinden sonra
    Haklı olabilirsin kardesim,ayrıca o senin durumun için geçerli.Bırak ikinci sınıfı ben Türkiye de üçüncü sınıf bile olamadım,ilk 10 a bile giremedim.Sokak hayvanları gibi muamele görüyoruz.Bu ülkede maddi durumları iyi olanlar,baskalarına yardım etmeyi bırakıp devlete destek olmak yerine köstek olmaya çalışıyo.Madem istemiyorsan oy verme kardesim.Ha sen vermedin ama büyük çogunluk verdi mi,o zaman büyük çogunlugun kararını içine sindiremiyorsun,halkın kararına saygı duymuyorsun demektir.Sonra da çıkıp radyolarda tv lerde ey halk bakın bunlar böyle yapıyo bunlara oy vermeyin diyorlar;halk gerizekalı ya egriyi dogruyu onlardan ögrenecez sanki.Sokaklara dökülüp rejim elden gidiyo diye oralarını buralarını yırtıyorlar.Bizim gibi garibanlarda napsınlar sessiz sessiz film gibi olanları seyrediyorlar...
    Bence bu ülkeden gidenler yerden göğe kadar haklılar bir fırsat bulsam 1 dk bile durmam.Dogdugum yer degil doydugum yer memleketimdir arkadas.Buranın tadı tuzu kaçalı bi hayli oluyo.En iyisi terki diyar eylemek.Bırakıyorum ne halleri varsa görsünler.Daha konus konus bitmez neyse bosverelim.Herkes kendi cebini düsünür.Ben bu güne kadar kendi cebini düsünmeyeni görmedim,kendi çıkarı için mücadele etmeyene rastlamadım.Madem öyle ben de kendimi düsünüyorum...
    ayrıca eymen222 kardesime de sonuna kadar katılıyorum...
    Konu sahanne tarafından (18-02-2008 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşler türk heryerde türktür.ama bildiğiniz gibi bazı yabancı ülkelerin parası bizinkinden değerli,yani orda çalışıp ül***e geri döndüğünde hem ülkene döviz girecek hemde sen biraz daha rahat edeceksin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Başka Ülkede Çalışmak İstermisiniz?
    Bu oylama 23-02-2008 15:52 tarihinde kapanacaktır.
    Evet 348 48.20%
    Hayır 374 51.80%
    Baya çekişmeli olmaya başladı% 48 gitmekten yana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir zamanlar Almanya da böyleydi şimdi ne oldu göz göre göre vatandaşlarımızı canlı canlı yakıyorlar ben isterim ki ülkemde işsizlik sorunu olmasın benide başkasına muhtaç etmesin .Dışarıda1000 dolar alacagıma ülkemde asgari ücrete razıyım . SEVGİLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iş artı sigorta her yerde calışırım Norvec ilgili detaylı bilgi verecek misiniz şartlar ne olacak nasıl kiriterlere gerek var bilgilendirirseniz sevinirim ve avrupa kim ne derse desin iyidir elimde olsa bir gün durmayacagım burda paran varsa birşeyler yapabilirsin teşekkürler saglıcakla

saygıla r:45:
    arkadaşlar benim orada yaşayan tanıdıklarım var sordum onlara kendi alanında uzman personel alacaklarmış arkadaşlar yani beyin göçü biz nitelikli insanlarımızı
    onlara gönderecez o ülke gelişecek biz yerimizde saymaya devam edecez üniversite mezunu arkadaşlar ve nitelikli yani kendi dalın da uzman olanlar başvurabilirler
    vasıfsız arkadaşlar hiç uğraşmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Nahçıvanın Turizmine değerlendirmek isteyen iş adamları Nahçıvan her zaman böyle tekliflere açık. Ama burda Turizm sezonluk mümkün. İsteyenler varsa çoooooook daha fazla bilgi vere bilirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada şimdi ben okuyorum ama üniversiteyi bitirdikten sonra yurtdışında çalışmak isterim şimdiden ingilizce ve bilgisayar biliyorum(üst seviye) ve daha bir kaç dil de öğrenmeyi planlıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart son çağre

bende tabi ki memleketimde çalışmak ve faydalı olmak isterim ama durumlar malum işsizlik diz boyu bende 2 senedir bir elektrik - eletronik mezunu olarak işsizim. iş hiç yok mu var tabii bedavaya çalışırsan iş çok geçen bir yerle görüştüm ayda 300ytl veriyor sigorta yapmıyor,yol parası yok ve yemek yok gel heme çalış diyor ve bana bağ bahçe bağışlıyor gibi 300ytl veriyorum diyor. sırf boş kalmıyayım diye çalışsam hesapladım ayda 300ytl'nin üzerine yemek ve yol param için 150ytl'de ben koymam gerekiyor. gelki yabancı ülkede böylemi senin canını çıkarıyor ama hakkınıda veriyor sosyal güvencende oluyor. valla ne diyeyim gider çalışırım nerede karnım doyarsa orada yaşarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben ayrılmam ülkemden Ne işim var başka ülkede çalışmaya.Çalışmaya gidersem supersatforum kapanır
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri