peki bu cihazı alınca kart paylaşımında direk tel kablosunu baglayıp geçiyormuyuz yoksa başka işlemler gerekmi?
peki bu cihazı alınca kart paylaşımında direk tel kablosunu baglayıp geçiyormuyuz yoksa başka işlemler gerekmi?
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
usta sen hele al biz yardımcı oluruz kart paylaşımı için ayarlar şart tabiki gbox veya cccam hangisini izleyeceksen arkadaşlar arasında yardımcı oluruz ok kolay gelsin..
yardımlarınız için tesekkur ederim.bu cihazdan pişman olunmayacağı garanti gibi)
ben bunu daha oncede arastırmıştım bi sonuca varamadım.lig tv li vestel aldım, haliyle cihazdan lig tv haricinde pek memnun değilim.mesala bu cihazla lig tv ve d smartı aynı anda yasal olarak izleme imkanı olabilirmi tabi bunun yanında diğer uydular ve şifreli kanallar...
humax da ayni sistem vardı lig tv yi turksattan izleme, maalesef onlara ulaşamadım daha doğrusu basvuru formu doldurdum onlar bana ulaşmadı.
digiturk de eskisi gibi modullu kartlı sisteminin olmadığını söyledi ve vestele yonlendirmişti...
sanırım dreambox kullanımı başlı başına bi olay...
bunun için forumu detaylı incelemek lazım arada bakıyorum, forumdan derdine çare bulamayan pek yok gibi)
teşekkürler...
serhat 15 arkadaş çok uygun bir kelime kullanmış dreambox alınca diğer cihazları gözüm görmez oldu cccam server bulursan deyme ***fine birde pvr kayıt yapıyor çok film kaydederim diyorsan 160 gb lık harddisklisini al
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri