REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: TNT yayında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turner Broadcast Systems'ın Doğan Yayın Holding ile yaptığı ikinci büyük ortaklık ile Amerikan TNT kanalı çok yakında uydu, kablo ve karasal analog yayın aracılığıyla evlerimizde olacak. Sinema salonlarında gösterilen reklam videoları ile Lost gibi son dönemin en çok ses getiren yapımlarına yer vereceği duyurulan kanalın 3 Mart tarihinde yayında olması bekleniyor. İlerleyen günlerde çift dil seçeneği ve stereo ses kalitesiyle yayın yapması planlanan TNT, Türksat 2A uydusu üzerinden şifresiz olarak izlenebilecek.

Karasal yayın ağı (çatı antenleri ile alım) ile TNT'yi evlere ulaştırmak için yine bir TBS-Doğan ortaklığı olan CNN Türk'ün yurt çapındaki vericileri kullanılacak. CNN Türk ise bundan böyle yalnız uydu ve muhtemelen kablo şebekesi üzerinden izleyicilere ulaşacak.

TNT kanalı Amerika dışında - aynen CNN'de olduğu gibi - yalnızca İspanya'da yayında. Bu 2 ülke ve bunlara yeni eklenecek olan Türkiye dışında TNT kanalı, Avrupa ve Asya'da TCM (Turner Classic Movies) adı altında yayın yapmakta ve güncel yayınlara yer verecek olan TNT'nin aksine yalnızca klasik filmlere yer vermekte.

Kanalın yapım aşamasında ki Türkiye web sitesine Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden, Amerikan versiyonunun web sitesine ise TNT logosuna tıklayıp ulaşabilirsiniz. TNT ile ilgili Wikipedia sayfalarına ulaşmak için ise buraya tıklayın.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

TNT de yayınlanacak diziler şunlar.

LOST, HOUSE, UGLY BETTY, BIONIC WOMAN, SUPERNATURAL

tanıtım videosu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu kalamalka tarafından (01-03-2008 Saat 06:33 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

digitürkte olacakmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şifreli olmasından hiç hoşlanmadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şifreli olmasından hiç hoşlanmadım
    şifreli olduğunu kim söyledi. Şifresiz olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lost dizisini vereceyi kesinmi..ve bide turksattan şifresiz olacağına akıl sır erdiremiyom.insallah altından bi şey çıkmaz.bide lost deyince aklıma geldi bu yeni yayın döneminde diziyi izleyebileceyim bi kanal varmı hangi uyduda..ne yalan söyleyeyim tnt pek inanamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kalamalka Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şifreli olduğunu kim söyledi. Şifresiz olacak.
    Devamlı Şifresiz olacak mı acaba...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12

tnt kanalın kanal d reklamı çıktı ama d-smarta özel bir kanal oldugu veya bu kanal d-smart oldugunu söylemedi....acaba şifresizmi olacak...

:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TNT kanalı dsmart a ait bir kanal. Bir müddet şifresiz olarak yayın yapacak. Daha sonra şifrelenecek. Sadece dsmart aboneleri izliyebilecek. Daha sonra da localar gibi kontürlü olacak.:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

e ben digiturk te de olcak diye biliodum öyle okumuştm forumda :S:S kötü oldu ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar cnn turk ün ankaradaki frekansında karasal yayın da artık tnt yayın yapıyor

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri