REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ahmet Hakan: Budur işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ahmet Hakan: Budur işte

Ahmet Hakan, İnternet sitelerinde dolaşan, türbanlı kızın sevgilisiyle birlikte çekilen fotoğrafını yorumladı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bir süredir İnternet sitelerinde dolaşan ve dün Ayşe Arman'ın sütununda da yayınlanan fotoğrafa dikkat ettiniz mi? Ben ettim ve "Budur işte! Budur abi!" diye haykırdım. "Başımı da örterim, parkta sevgilimle de oynaşırım" diyor lisanı hal ile o türbanlı kız... Saçının tek telini bile göstermenin günah olduğunu söyleyenleri de takmıyor, türbanın bir siyasi simge olduğunu söyleyenleri de... Türban karşıtı "Altı kaval üstü şeşhane" diyecekmiş, türban yanlısı "Sen nasıl Müslümansın" diye laf sokacakmış...

Umurunda bile değil...

Günlerdir ortaya atılan her türlü türban tezini hallaç pamuğu gibi atıyor!

Bütün türbanlılara "tornadan çıkmış" muamelesi yapanlara, "türban" ile "hicap" arasında bağ kuranlara nanik yaparak, "Bir türbanlının uyması gereken kurallar" tarzındaki emirnameleri elinin tersiyle itiyor...

Nefsine uyuyor, günah işleme özgürlüğünü sonuna kadar kullanıyor, türban takmanın azizelikle eşdeğer sayılmasına basıyor tokadı ve olayı normalleştiriyor... Kim ne derse desin: Ben bu fotoğrafa bayıldım arkadaş!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o fotoğraftaki kız örtünmenin ne olduğunu neden bazı bayanların örtündüğünü anlamamış yada içine sindirememiş ..kimin kimle nerde ne yaptığı başının açıkmı yoksa kapalımı olduğu ne beni nede bir başkasını elbette ilgilendirmez ama sen gelirde vucudunun her tarafını kapar saç tellerini bile gözükmez bir durma getirip sonra parkta ahlaksızca şeyler yaparsan ..sana diyecek tek şeyim var üstündekileri çıkar ve islama zarar verme bu dini kabul ederiz veya etmeyiz severiz veya sevmeyiz ayrı şey ama gel görki bu dinin kuralları kanunları bellidir sağa sola çekilmez ve bu dinde örtünüp resimdeki kızın yaptıklarını yapmak haramdır
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kızımız bence aile baskısı yüzünden kapanmış,aslında içinde ne gibi emeller taşıdığı besbelli ortada..

Başını örten bi insan bunu yapmaz,neden örtünüyorsun ki o zaman? Böylelerini gördükçe moralim bozuluyor amaçsız insanlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkdaşım aile baskısıyla örten kız bunu yapmaz bunu yapıyorsa başınıda acar acaba aile baskısı böyle görüntüye ses cıkarmamakmı olur yoksa aile baskı bu görüntüyemi olur bence bu görüntüye olur baş örtüsüne olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bengü Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkdaşım aile baskısıyla örten kız bunu yapmaz bunu yapıyorsa başınıda acar acaba aile baskısı böyle görüntüye ses cıkarmamakmı olur yoksa aile baskı bu görüntüyemi olur bence bu görüntüye olur baş örtüsüne olmaz
    Bu görünüye ses çıkarmayacaksa neden başını örtüyor? Benim demek istediğim kızın ruhunda var cilve ailesi baskı yapsada,kız burnunun dikine devam etmiş ve bu olay patlak vermiştir.. Benim yorumum bu şekilde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar,beş parmağın beşide bir değil,kim kiminle nerede ne yapmış bizi ilgilendirmez,iyi yapanda kendine kötü yapanda kendine.burdaki kız böyle yapmış diye bütün kapalı insanları yargılayamayız,veya öbür tarafta açık biri başka yapmış diye herkesi yargılayamayız,bu görüntü kişisel bir şeydir ve sadece yapanı ilgilendirir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serhat 15 veH çakır kardeşlerin yazısının altına o*** imzası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muhsinkilic Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Serhat 15 veH çakır kardeşlerin yazısının altına o*** imzası
    bu o**** imzası nedemek arkadaşım yorum yaparken saygı çercevesinde yapalım o bu gibi ifadeler kulanmayalım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu o**** imzası nedemek arkadaşım yorum yaparken saygı çercevesinde yapalım o bu gibi ifadeler kulanmayalım...
    Arkadaşı yanlış anladın sanırım. Son 3 harf forum tarafından sansürleniyor. Yani tamamın ingilizcesi. Forumun azizliğine uğradın DEJAVU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşı yanlış anladın sanırım. Son 3 harf forum tarafından sansürleniyor. Yani tamamın ingilizcesi. Forumun azizliğine uğradın DEJAVU

o ile başlayıp sonuda sansürlü olunca usta herkese saygı resimdekinede burdaki dostlarada onun icin uyardım bu sansürlerle bukadar anlıyoruz yawww

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri