REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: xp sp2 kurulunca windows başlamıyor,xpsp1 kurulunca başlıyor,yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart xp sp2 kurulunca windows başlamıyor,xpsp1 kurulunca başlıyor,yardım

arkadaşlar bilgisayarıma xp sp2 cd si ile format attığımda kurulum tamamlanıyor.bilgisayar yeniden açılınca masa üstü bir türlü gelmiyor.ancak xpsp1 cd si ile format attığımda veya pardus kurduğumda ise windows açılıyor.bu iletiyide d ye kurduğum xpsp1 li windosla yazıyorum. birde xpsp1 i sp2 ye yükselttiğimdede windows açılmıyor. sorunum ne olabilir ve nasıl çözümleye bilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bilgisayarıma xp sp2 cd si ile format attığımda kurulum tamamlanıyor.bilgisayar yeniden açılınca masa üstü bir türlü gelmiyor.ancak xpsp1 cd si ile format attığımda veya pardus kurduğumda ise windows açılıyor.bu iletiyide d ye kurduğum xpsp1 li windosla yazıyorum. birde xpsp1 i sp2 ye yükselttiğimdede windows açılmıyor. sorunum ne olabilir ve nasıl çözümleye bilirim yardımlarınızı bekliyorum.
    Bilgisayarını ilk önce X-P sp1 cd ile kuruluma başla bilgisayarının C sürücünü formatla (biçimlendir)formatlama bittikden sonra bilgisayarı kapat bilgisayarına sp2 cd sini tak kurulumu yeniden yap.Sp2 cd dinde bir sıkıntı yoksa bilgisayarın normal bir şekilde çalışması gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cevabınız için teşekkürler.dediğiniz yöntemi daha önce denedim ancak windows açılmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

xp sp2 kurduğunuz zaman hata falan verdimi ve hatayı atla dedinizmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cd yi değiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pc acılırken F8 yap vga modunda çalişmayı seç bakalım düzelecekmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cevabınız için teşekkürler.dediğiniz yöntemi daha önce denedim ancak windows açılmadı.
    Kurulum yaparken C sürücüsünün boyutunu biraz azaltın örnek C sürücüsü 40 Gb ise 35 Gb düşürün kurulumu bu şekilde yapın.Bu sekildede çözülmezse başka sp2 cd bulmanızı öneriyorum.
    X-P Sp2 cd nizde sorun olabilir.Başka bir ihtimal kalmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kurulum yaparken C sürücüsünün boyutunu biraz azaltın örnek C sürücüsü 40 Gb ise 35 Gb düşürün kurulumu bu şekilde yapın.Bu sekildede çözülmezse başka sp2 cd bulmanızı öneriyorum.
    X-P Sp2 cd nizde sorun olabilir.Başka bir ihtimal kalmıyor.
    sevgili arkadaşım çok değişik xp sp2 li cd ile format attım kurulum tamamlanıyor.ancak vindows açılmıyor hatta güvenli modda da açılmıyor. xp sp1 veya pardus kurduğumda tıkır tıkır çalışıyor.sp2 yükseltmeden bazı proğramlar kurulmuyor ve çalışmyor onun için bilgisayarımı sp2 ye yükselmem gerekir.acaba otomatik güncelleme yoluyla sp2 ye yükselir mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sp2 kurulumu bittikten sonra biosa gir load default yap bide böyle dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Senin Hdd boot setör var bence.Senin Hdd tam olarak formatlanmıyor.Sp1 üzerine Sp2 kuruncada sistem çalışmıyor.
    Hiren boot Cd ile Hdd deni formatla Hdd ni fabrika ayarlarına döndür.Kurumu o zaman yapar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri