REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: İletİŞİmde Yenİlİk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 İletİŞİmde Yenİlİk

acaba diyorum forum yöneticileriyle e.mail yoluyla bire bir görüşebilirmiyiz merak edip forum da açamadığımız konular hakkında bilgi almak ve forum üyelerini daha iyi tanımak gibi mesala kosovalı kardeşimle görüşmek isterim nasılsa e mail adreslerimiz kayıtlı ve mesaj geldiğine göre saygılarlaSENSİ:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir dene cevap verirse demekki görüşebilirsiniz
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    acaba diyorum forum yöneticileriyle e.mail yoluyla bire bir görüşebilirmiyiz merak edip forum da açamadığımız konular hakkında bilgi almak ve forum üyelerini daha iyi tanımak gibi mesala kosovalı kardeşimle görüşmek isterim nasılsa e mail adreslerimiz kayıtlı ve mesaj geldiğine göre saygılarlaSENSİ:45:
    Merak edipte forumda acmadıgınız konular nelerdir merak ettim?Forum içi dışı kurallar özel veya reel devam eder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyse galiba anlaşılamadık veya anlatamadık konu kapanmıştır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neyse galiba anlaşılamadık veya anlatamadık konu kapanmıştır
    Cihazla ilgili ne olursa olsun elimizden geldigince yanındayız..:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazla ilgili ne olursa olsun elimizden geldigince yanındayız..:45:
    internetten indirdiğim dosyada********************ne yapmam gerek bilmiyorum bunları burda alanen sormak doğrumu onun için bire bir görüş belirtmiştim
    Konu Simba tarafından (16-02-2008 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internetten indirdiğim dosyada********************ne yapmam gerek bilmiyorum bunları burda alanen sormak doğrumu onun için bire bir görüş belirtmiştim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri