Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: yýldýrým çileden çýktý hekemi aziz yýldýrým atadý iddayý yapan GS LÝ Hazinedaroðlu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yýldýrým çileden çýktý hekemi aziz yýldýrým atadý iddayý yapan GS LÝ Hazinedaroðlu

Yýldýrým çileden çýktý
    Tunca Hazinedaroðlu'nun, 'Hakemi Fener belirledi' sözleri, Fenerbahçe Baþkaný'ný çýldýrttý.
    17 Þubat
    Kýzdý, yaðdý, gürledi
    Galatasaray yöneticisi Tunca Hazinedaroðlu’nun, maçtan iki saat önce Çaykur Rize Baþkaný Kadir Çakýr’ý arayýp, “Fenerbahçe’nin hakem atamasýnda etkili olduðu”nu iddia etmesi, Baþkan Aziz Yýldýrým’ý çýlgýna çevirdi. Çakýr’dan konuyu öðrendikten sonra Hazinedaroðlu’nu arayan Yýldýrým’ýn kendisine aðýr sözler sarfettiði, baðýrýp, çaðýrdýðý belirlendi. Bununla yetinmeyen Yýldýrým’ýn yakýn çevresine, “Denizli’yi unutmadýk. Pisliklerinde boðulacaklar. Babalarý gitti, ne yapacaklarýný þaþýrdýlar” dediði öðrenildi.

‘Bizi karýþtýrmayýn’
    Rize Baþkaný Kadir Çakýr da, olaya sert tepki gösterdi. Hiçbir zaman bu tür olaylarýn içerisinde yer almayacaklarýný ifade eden Çakýr, “Kimse Rize üzerinden rant saðlamaya çalýþmasýn. Yukarýda atlar tepiþirken, çimlerin zarar görmesini istemeyiz, çim de olmayýz” dedi. Olayýn nasýl geliþtiðini de anlatan Kadir Çakýr, þunlarý söyledi: “Önce Ankara’dan arandým. Arayan kiþi, hakem atamasýnda taraflý davranýldýðýný ileri sürüp, ihbarda bulunduðunu söyledi ve kapattý. Bu numaraya döndüðümde, ankesörlü telefon çýktý.”

Federasyon takipte
    “Maç 15 dakika kala da Hazinedaroðlu aradý. Ankara’dan gelen telefonda söylenenlerin aynýsýný dile getirdi. Aziz Bey, sorunca konuyu anlattým, ‘Kimse Rize üzerine oyun oynayamaz’ dedim. Bozulduðumu hissedince, Tunca Hazinedaroðlu’nu aradý. Kendi üslubunca gerekli konuþmayý yaptý.” Bu arada Fenerbahçe’nin þikayeti üzerine federasyon, konuyu Hukuk Kurulu’na devretti. Kurul, futbolun deðerini düþüren, kulüp ve hakemleri zan altýnda býrakan bulgular belirlerse, Hazinedarooðlu Disiplin Kurulu’na sevkedilecek.

Hazinedaroðlu terse yattý!
    Zafer Önder Ýpek’in haftalardýr maç yönetmediðini ileri sürüp, Rize Baþkaný Kadir Çakýr’a, “Bunu ilginç bulmuyor musun?” diye soran Hazinedaroðlu’nun istihbaratý yanlýþ çýktý. Çünkü Ýpek, daha pazartesi günü Birinci Lig’de Antalya-Erciyes maçýnda düdük çaldý. Daha ilginci Zafer Önder Ýpek, 5 Ocak’taki Bursa-Galatasaray kupa maçýnýn hakemiydi. Ondan sonra da Adana-Manisa kupa mücadelesinde görev yaptý. Süper Lig’de 14. haftada yönettiði Beþiktaþ-Rize maçý sonrasýnda ayak bileðinden sakatlanan Ýpek’in 2 haftalýk rapor aldýðý saptandý. Bu iddialar nedeniyle büyük üzüntü yaþadýðý belirlenen Zafer Önder Ýpek’in, yönettiði 8 maçta aldýðý en düþük notun 8 olduðu ve kariyerinin en iyi sezonunu yaþadýðý kaydedildi.

Fanatik

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþte türk yöeticiler yazýklar olsun futbolumuza zarar verenlere

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Doðan'dan garanti
    Olayýn ortaya çýkmasýndan sonra Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým ile bir görüþme yapan Doðan'ýn futbolda þike ve þaibeye asla izin vermeyeceklerini söylediði öðrenildi. Federasyon Hukuk Kurulu tarafýndan baþlatýlan soruþturma kapsamýnda yarýn Yýldýrým, Hazinedaroðlu, Çakýr ve Uslu'dan bildiklerini ve söz konusu diyaloglarý yazýlý olarak iletmeleri istenecek.

kaynak milliyet

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþleri güçleri yok,kendi takýmlarýyla uðraþacaklarýna,gidip hakemlerle öteki kulüplerle falan uðraþýyorlar...ayýptýr yani...üstelik büyük takýmlaRýn yöneticileri bunlarý yapanlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aramýzda cýkar böyle densizler oluyor böyle zoruna gidiyor milletin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iþte türk yöeticiler yazýklar olsun futbolumuza zarar verenlere

Turk derken neyi kastedtin anlamadim..

yapilan isin milleti olmaz .sadece bunu yapanlari soylemen yeterli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zabataygatör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Turk derken neyi kastedtin anlamadim..

yapilan isin milleti olmaz .sadece bunu yapanlari soylemen yeterli
    sen neyi kast ettin ben de anlam veremedim?
    iþi hemen milliyetçiliðe çektiniz yani pes doðrusu
    sana baþka söz deyip bolemik yapmýyayým þimdi
    hangi ülkede var bu tür densizlikler ne yani bunu
    yapan baþka bir ülke evladýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sen neyi kast ettin ben de anlam veremedim?
    iþi hemen milliyetçiliðe çektiniz yani pes doðrusu
    sana baþka söz deyip bolemik yapmýyayým þimdi
    hangi ülkede var bu tür densizlikler ne yani bunu
    yapan baþka bir ülke evladýmý

yahu arkkadas biryere cektigim yok.polemik yaratmak icinde yazmadim

bu densizlikler yunanistanda,italyada da var.benim demek istedigim butun yoneticiler boyle degil..
    birde ikide bir milliyetcilik yapiyorsun deme insanlara .fenerbahce yonetiminin nerdeyse hepsi dogulu ,spor dan konusuyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zabataygatör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yahu arkkadas biryere cektigim yok.polemik yaratmak icinde yazmadim

bu densizlikler yunanistanda,italyada da var.benim demek istedigim butun yoneticiler boyle degil..
    birde ikide bir milliyetcilik yapiyorsun deme insanlara .fenerbahce yonetiminin nerdeyse hepsi dogulu ,spor dan konusuyoruz
    neyse senide ülkemide seviyorum ama bizedn bir halt olmaz
    arkamýzda kuyruk var hatayý baþkalarýnda arýyoruz selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

býzý cekemýyorlar.korkuyorlar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri