Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/13 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
128 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: FENERBAHÇE 3 sevılla 2 mac sonrası yorumlarınız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 saygılar

Alıntı toni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kime destek vereceğimi,kimi tutacacağımı ya da herhangi bir konuda ne yapacağımı size veya başka birine sormaya ihtiyacım yok herkes kurallar çerçevesinde istediğini yapabilir,demogoji yapmaya gerek yok,siz destek verirsiniz ben vermem böyle şeyler olabilir rövanşda da sevillaya başarılar diliyorum
    ne yanı bende lverpool adestek verseydım ıyı mı olurdu ıcım kan agladı besıktasımız yenıldı dıye .bence asıl sen ortamı germek ıcın boyle yazmıssınkı kaldıramamısım.ulkemın menfaatlerı kural tanımaz her zaman her yerde turk takımlarına avrupada basarılar dılerım.suc sende degıl bende degıl bızlere sporun kardeslıgını dostlugunu vatan sevgısını boyle asılayanlarda tum forum camıasından ozurdılerım.turkıyemız avrupada adını duyurdu acoluk cocuk sevındı dıye bu konu uzerınde cok durdugum ıcın ozurdılerım memleket askımda n dolayı belkı sızlerı rahatsız ettım. ama ulkemın menfaatlerı ıcın ıse bu sorun gerısını sız arkadaslarım degerlendırsın.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne yanı bende lverpool adestek verseydım ıyı mı olurdu ıcım kan agladı besıktasımız yenıldı dıye .bence asıl sen ortamı germek ıcın boyle yazmıssınkı kaldıramamısım.ulkemın menfaatlerı kural tanımaz her zaman her yerde turk takımlarına avrupada basarılar dılerım.suc sende degıl bende degıl bızlere sporun kardeslıgını dostlugunu vatan sevgısını boyle asılayanlarda tum forum camıasından ozurdılerım.turkıyemız avrupada adını duyurdu acoluk cocuk sevındı dıye bu konu uzerınde cok durdugum ıcın ozurdılerım memleket askımda n dolayı belkı sızlerı rahatsız ettım. ama ulkemın menfaatlerı ıcın ıse bu sorun gerısını sız arkadaslarım degerlendırsın.
    sonuçta bu bir oyun yok içim kan ağlayacak yok üzüntüden kahrolmak bence bunlar boş şeyler ben fanatizme karşıyım sadece fikrimi söyledim diye size veya herhangi birine de hesap vermek zorunda değilim.konuyu boş yere uzatmayın ve başka yerlere çekmeyin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

su tahmınını baska yerde yapsan ıyı olmazmı.turkıyenın menfaatlerı acısından yanı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede sevilla 3+1 kacanacak

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi oynayan kazansın ama tercihim fenerin kazanmasıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bız memleket sevdasıyla yasayan turkıyeyı seven ınsanlarız.spora gelınce ıse ulkemın menfaatlerıne kımse soz edemez.kardesce yasamayı bılmek lazım.holıganızme tartısma yaratmaya gerek yok.bız ıstıyoruz kı turk takımlarımız avrupada boy gostersın.ama bızım ınsanlarımız sag olsunlar.ulkelerıne cok baglılar kı boyle dusunuyolar.bızım atalarımız bu ul***ı ayakta tutmak ıcın bınlerce sehıt verıp kanlarını canlarını ortaya koymuslar.bız yarınların cocuklarına boylemı ornek olacagız.ama sızde hata yok.(koy yerının bıtı sehır yerının bıtı)tabırı caızse bazı yorumcular kardeslıgı vatan ıcın avrupada sporda basarının ne anlamda oldugunu ıyı anlatamıyorlar yansıtamyorlar.tv programına cıkıpta sıfon fuları boynuna dolayıpta arada bır kişnemeyle olmuyor.o guzelım stadları dagıtanlar kumasını gosterıyor buralarda.ne mutlu turkum dıyene.yasasın gs bjk fb ve turkıye ıcın puan alan avrupayı delık desık eden takımlarımıza.zoruma gıttı bu fener gs falan fılan olayı degıl vatan ulke ıcın cok onemlı bır mac.neyse.ortamı germeye calısıyorsunuz besbellı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu bunlar ogrenemeyecek mıllı mac kadar deger tasıyan bır musabaka oldugunu.yazık kı ne yazık.turkce bılen yabancılar avrupada bu formu arastırdıgında bızım kendı ıcımızdekı muhalefete holıganızme kotu fanatızme acaba?nerelerıyle gulerler sız tahmın edın sayın arkadaslarım.ne mutlu turkum dıyene.burası turkıye cumhurıyetı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahce 3 sevılla 1 o kadar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence fb havada karada guturur sevilayi cunku bu fener eski fener değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence sevilla feneri darmadağın edecek inşallah tersi olur ama zannetmiyorum

Sayfa 2/13 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri