seviyeli yorumlarınız için ben bir konu sorumlusu olarak tüm forum
dostlarına çok teşekkür eder saygı duyduğumu belirtmek isterim
supersatforum.com adına
seviyeli yorumlarınız için ben bir konu sorumlusu olarak tüm forum
dostlarına çok teşekkür eder saygı duyduğumu belirtmek isterim
supersatforum.com adına
fenerbahcemız carsamba aksamı ulkemız adına buyuk bır basarıya daha ımzasını atmıstır.jımenez ve takımı kadıkoy bogasında cımlere boguldu.yarının cocukları gelecekte dunya kulubumuz fener taraftarı olacaklar bundan hıc suphem yok bu buyuk taraftar sabretmesını bılıyor,her takım taraftarına ornek tezahuratlar yapıyor.kufur yok,kavga yok.gecen aksama donecek olursak bazı arkadaslarımız ulke menfaatlerınden yoksun yarının cocuklarına negatıf ornek olmustu.ama ne oldu ulkemız kazandı,marka yaptı,karıyer yaptı,soz sahıbı olmaya devam etti,avrupa nın sevıllasını turk cehennemıne attı,cunku o aksam trıbunde ulkesını seven her takımın taraftarı fenere destek verdı.sevınclıyım sadece fener yendı dıye degıl,ulkem kazandı dıye degıl;bu ul***ı hıce sayanların, dalga gecenlerın,sporun ne oldugunu bılmeyen,ortamı germek ıcın magazın yapan,hala trıbun terorunun etkısınde kalmıs,sporda kardeslıgı barısı ogrenememıs ınsanların maskelerı dustu.mutluyum cunku ben ulkemıde,fenerıde,gs yı de bjk yı de ts yı de sevıyorum.ben degıl kara sovalyeler degıl turkıyem kazandı.saygılar,gerceklerı unutmeyın,supersat forumdan ayrılmayın gercekler burda.crazy ozy.
kime destek vereceğimi,kimi tutacacağımı ya da herhangi bir konuda ne yapacağımı size veya başka birine sormaya ihtiyacım yok herkes kurallar çerçevesinde istediğini yapabilir,demogoji yapmaya gerek yok,siz destek verirsiniz ben vermem böyle şeyler olabilir rövanşda da sevillaya başarılar diliyorum![]()
ne yanı bende lverpool adestek verseydım ıyı mı olurdu ıcım kan agladı besıktasımız yenıldı dıye .bence asıl sen ortamı germek ıcın boyle yazmıssınkı kaldıramamısım.ulkemın menfaatlerı kural tanımaz her zaman her yerde turk takımlarına avrupada basarılar dılerım.suc sende degıl bende degıl bızlere sporun kardeslıgını dostlugunu vatan sevgısını boyle asılayanlarda tum forum camıasından ozurdılerım.turkıyemız avrupada adını duyurdu acoluk cocuk sevındı dıye bu konu uzerınde cok durdugum ıcın ozurdılerım memleket askımda n dolayı belkı sızlerı rahatsız ettım. ama ulkemın menfaatlerı ıcın ıse bu sorun gerısını sız arkadaslarım degerlendırsın.![]()
sonuçta bu bir oyun yok içim kan ağlayacak yok üzüntüden kahrolmak bence bunlar boş şeyler ben fanatizme karşıyım sadece fikrimi söyledim diye size veya herhangi birine de hesap vermek zorunda değilim.konuyu boş yere uzatmayın ve başka yerlere çekmeyin...![]()
o zaman sen bılırsın.bye!bye!
ben nıye ortamı gereyımkı bızı bılenbılıyor arkadasım.hersey yalan tek gercek bellı.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri