Alıntı toni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
tahminim 1-3 sevilla kazanır...
fenerbahcemız carsamba aksamı ulkemız adına buyuk bır basarıya daha ımzasını atmıstır.jımenez ve takımı kadıkoy bogasında cımlere boguldu.yarının cocukları gelecekte dunya kulubumuz fener taraftarı olacaklar bundan hıc suphem yok bu buyuk taraftar sabretmesını bılıyor,her takım taraftarına ornek tezahuratlar yapıyor.kufur yok,kavga yok.gecen aksama donecek olursak bazı arkadaslarımız ulke menfaatlerınden yoksun yarının cocuklarına negatıf ornek olmustu.ama ne oldu ulkemız kazandı,marka yaptı,karıyer yaptı,soz sahıbı olmaya devam etti,avrupa nın sevıllasını turk cehennemıne attı,cunku o aksam trıbunde ulkesını seven her takımın taraftarı fenere destek verdı.sevınclıyım sadece fener yendı dıye degıl,ulkem kazandı dıye degıl;bu ul***ı hıce sayanların, dalga gecenlerın,sporun ne oldugunu bılmeyen,ortamı germek ıcın magazın yapan,hala trıbun terorunun etkısınde kalmıs,sporda kardeslıgı barısı ogrenememıs ınsanların maskelerı dustu.mutluyum cunku ben ulkemıde,fenerıde,gs yı de bjk yı de ts yı de sevıyorum.ben degıl kara sovalyeler degıl turkıyem kazandı.saygılar,gerceklerı unutmeyın,supersat forumdan ayrılmayın gercekler burda.crazy ozy.