MHK baþkaný Oðuz Sarvan oldu
DERÝN FENERASYON DÖNEMÝ Baslýyor
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu Baþkanlýðý'na Oðuz Sarvan'ý atadý.
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptýðý toplantýda yeni kurullarý belirledi.
Futbol Federasyonu'nun yeni yönetim kurulu, bugün federasyonun Beylerbeyi Atatürk Eðitim ve Araþtýrma Merkezi'nde toplandý. Kurullarýn belirlenmesinin yanýsýra federasyonda görevli profesyonel yetkililerden faaliyetler hakkýnda bilgi alýnan toplantýda, kurum sözcülüðüne baþkanvekili Lutfi Arýboðan'ýn getirilmesini de karara baðladý.
Federasyon kurullarýnýn belirlendiði toplantýnýn ardýndan açýklamayý, Futbol Federasyonu Baþkanvekili Lutfi Arýboðan yaptý.
Açýklamaya göre, yeni kurullar þu isimlerden oluþtu:
Tahkim Kurulu: Av. Adnan Türkkan (Baþkan), Doç. Dr. Yener Ünver, Doç. Dr. Suat Sarý, Av. Deniz Tolga Aytöre, Yrd. Doç. Dr. Nihat Akman, Av. Mehmet Doðan (Üye).
Yedek üyeler: Av. Mehmet Oðuz, Av. Namýk Kemal Marmara, Hukukçu Sait Yalazay, Savcý Aydýn Yýlmaz, Av. Halil Tomruk, Av. Kubilay Marangoz.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu: Av. Reþat Bostan (Baþkan), Av. Temel Kaplan, Doç. Dr. Bekir Mahmut Kaþýkçý, Av. Mustafa Urgancý, Av. Argun Kerestecioðlu, Av. Ahmet Deniz Arý, Av. Mehmet Yaya (Üye).
Yedek üyeler: Av. Özgür Mert Balcý, Av. Celalettin Sayýn, Av. Alp Tunga Çelebi, Av. Oktay Erdoðan, Av. Ömer Demir, Av. Ýsmail Baydar.
Merkez Hakem Kurulu: Oðuz Sarvan (Baþkan), Yüksel Okçuoðlu, Zihni Aksoy, Osman Avcý, Ünsal Çimen, Turgay Güdü, Galip Bitigen, Osman Erdal Fýrat, Adnan Þeker (Üye).
Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu: Kemal Dinçer (Baþkan), Sefer Altuntaþ, Ahmet Ýbanoðlu, Cem Tosyalý, Yýlnur Önen, Gazanfer Doðu, Gökhan Berker, Fatih Tanfer, Altan Kutuca, Musa Soykarcý, Þener Aydýn (Üye).
Amatör Futbol Disiplin Kurulu: Tacar Çaðlar (Baþkan), Maksut Mete, Yener Civelek, Nail Karaaslan, Egemen Magat, Abdullah Albunar, Murat Kandazoðlu (Üye).
Dýþ Ýliþkiler Kurulu: Cem Duna (Baþkan).
levent kýzýlýn görevi ne FENERASYODA BÝLEN VAR MI![]()

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý
bos ver arkadas holýganýzm ve herhalde o stadlarý ohale getýren arkadaslar kumasýný buralarda bellý edýyorlar.saygýlar.ýyý yazdýn bu arada.

Yer imleri