Alıntı leyla Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar uydu cihazımı sattım..ve en yakın zamanda yeni cihaz almayı düşünüyorum...(tabi parayı denkleştirirsem),,,
----daha önce kullandığım sistem:----
----goldmaster 9600 cıp + 18" kollu motor + 160 cm anten ----
bu durumda en mantıklı Next 2000 DPCIS Super Plus gözüküyor..
bu makinayı kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum...veya değişik öneriler olabilir...(kollu motoru unutmayalım tabii )

Next 2000 DPCIS Super Plus güzel bi makinaya benziyor...sadece ethernet girişi eksik...
--merak ettiklerim.....
1. menü kullanımı - ayar- kurulum ...vs...kolaylığı nasıldır..

2. biri sabit-diğeri hareketli çanak kurulum imkanı veriyormu..(9600 cıp"vardı bu özellik..2 sabit-1 hareket vardı bende..)

3. Next 2000 DPCIS" ta çoklu kanal taşımada sorun yaşanıyor diyorlar doğrumudur.(yavaş taşıma)...

4. Next 2000 DPCIS" kullanılan tuner markası nedir-iyimidir..(gm 9600 "de SAMSUNG Tuner vardı.gayet iyiydi.)

5. makinanın pozisyoner--limit hatası oluyormu....sağlıklı çalışıyormu...(goldmaasterda böyle bir sorun yaşamadım..5 yıl boyunca...)

6. next"in korsan (copya) makinaları piyasada varmıdır..(yanlışlıkla almayalım)
-----düşünce ve önerilerinizi bekliyorum...
ilk sorunuz 2000super serisinde yok hiç rastlamadım.

tek kelimeyle dünyanın en iyi pozisyonerli cihazı Nextin 7500dpcı+2500dpcı+
ve son olarakda 2000DPCIS süper modelidir ilk çıktığından beri kulanıyorum bu serileri bir motorluda ne ararsan var bu seride bir komutla herşeyi kendi yapıyor cihaz limitleri tüm işaretlinmiş uyduları gidip buluyor ince ayarını yapıp
kayd ediyor ve başka bir uyduya geçiyor aynı şekilde hepsini bulup ince ayarını oto yaptıktan sora kayd ediyor ve başlıyor uyduları taramaya
tek tek tarama bitirdikten sora kaydedip başka uyduya geçiyor.
daha bunu gibi birsürü özelliği var

yüzlerce kollu motor kurdum next çok başka birşey...

NOT:olarak düşeyim birtek dez avandajı tüm yazılımlarda değil ama
mesela şuna bu next 2000dpcıs super plusun son yazılımı
DPCIS SUPER PLUS_QNEC122[1].94_081908_TK3C1N0_pz
122 nın sonuna kadar verilen peç dosyalarında sorun olmaz
ama QNEC123. geçince yazılım kanal listeniz silinir tek dez avantajı bu...