REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: nokıa 6630 yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Giveup

Alıntı leyla Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kart reader la hafıza kartına program atılır
    hemde hiç bir programa gerek yoktur
    --aşama ---
    1--kart okuyucunu bilgisayara tak----hafıza kartına yeni klasör aç-klasöre isim ver..(kurulum dosyaları gibi)...telefona kurmak istiğin progrmları bu klasöre at...
    2--kartı telefona tak
    3--menü----araçlar---dosya yöneticisi.....aç
    4--dosya yönetici açıldığında ilkin tel.. hafızası gözükür--joystikle sağ tıkla---hafıza kartına gir,,,
    5--hafıza kartı bölümünden açtığın klasörü bul((kurulum dosyalar))....ve klasöre gir..
    6--bu klasörde bilgisayardan attığın proğramlar gözükecek....istediğin proğramı seçip aç diyecen...ondan sonrası bilgisayarda program kurmak gibi...
    7--program kurulum yerlerini hafıza kartı olarak seç...telefon hafızası boş kalsın...
    8--istemediğin bir pro..kurdun diyelim....menü---araçlar--yönetici---kaldırmak istediğin proyu seç --sol seçenek tuşu ---kaldır.....de işlem tamam---
    arkadaşım dediginin aynısını yaptım attıgım yeni klasörü telefonun yönetici dosyasının içinde gözükmüyor nerde yanlış yapıyorum acaba bu uygulamayı resimli göstersen cok daha iyi olmazmı şimdiden tşk ederim kolaygelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese verdikleri bilgiler için tşk ederim arkadaşlar evet bu işiçin data kaplom yok sadece card reader ve havıza kartım var herkese kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana yardımcı olacak bir allahın kulu yokmu

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri