Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
evet kardeş haklısın bizim inşaatçılar kıbrısa çalışmaya giderler türkiyeden geldik dememize rağmen bize sıcak davranmıyolardı diyorlardı ve askerleride sevmiyorlarmış nankörlere bak yahu

ben orda askerdim bişe anlatayım dınle bak tesadüfe.çarşı iznine çıktıkbizim birlıkten ana yola inmek için baya yol yürüdük vede orda dolmuş taksiler var hepsi mersedes aşagısını bulamasın onlardan bırı denk gelse binek gidek dedik bekle babam bekle gelen yok sıcak çarptı bzi..Ulan dedik bir oto stop çekelim askeriz alırlar bizi.150 araba geçti kıbrıs plakalı almadı şerefizler...Sonra bir tane skoda durdu dökülüyor Asker nereye dedi çarşı izni dedik ..atlayın dedi bindik arabay yolda giderken söz döndü dolaştı nerelisindan açıldı öylesine konuştuk bu arkadaşın nereli olduğunu sorduk Şimdi sıkı dur Güney Kıbrıslıyım dedi Anlayacan adam rum çıktı ..Bir an düşündüm lan dedim burda bu şerefsizleri korumak içinmi askerlik yapıyoz 150 araba bu sıcakta durmadı bızalan adam rum çıktı ..gerisinide sen düşün usta