Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
12 sonuçtan 11 ile 12 arası

Konu: Foruma Teşekkur Butonu İsteyenler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bencede gereksiz.

cunku(bence) foruma girip her turlu bilgiyi alip ,hatta para kazanip sadece butona tiklamak bence haksizlik.tesekkur butonu tembel isi bence.bircok forumda goruyorum ya butan var yada mesaj yazmaya mecbur kaliyorsun.mesaj yazmaya mecbur kalmak buda iyi degil supersatforum ve benzerleri gibi olanlar tercihim
    Bende hiç sevmiyorum bu botun işini ve ayrıca gizli içeriki görmek için cevap yaz yok rep ver yok suna bas yok buna bas SupersatForumun % 75 bölümleri uye olmadan okunabilmekte ve bilgi alınabilmektedir.

Ayrıca imzasına kocaman resimler ekleyen forumun ana sayfasını tamamen bozan kişilerle baş edemedik ve resimleri kapattık.Bunu yapmamızdaki amaç okuyucu bilgimi alacak resimmi görecek her sayfada.

Bu rep olayınıda anlamıyorum ben sahsen begendiysen rep ver 1 Milyar rep olsa ne olacak sanal hayatta sanal rütbelere karşıyım

Bazı forumlarda rep yarışmaları yapılıyor buda bizim karşı oldugumuz durumlardan biridir.
    Bundan önce ve bundan sonra rep.thansk butonu gizli içerik,imzaya resim ekleme gibi seyler olmayacaktır.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende hiç sevmiyorum bu botun işini ve ayrıca gizli içeriki görmek için cevap yaz yok rep ver yok suna bas yok buna bas SupersatForumun % 75 bölümleri uye olmadan okunabilmekte ve bilgi alınabilmektedir.

Ayrıca imzasına kocaman resimler ekleyen forumun ana sayfasını tamamen bozan kişilerle baş edemedik ve resimleri kapattık.Bunu yapmamızdaki amaç okuyucu bilgimi alacak resimmi görecek her sayfada.

Bu rep olayınıda anlamıyorum ben sahsen begendiysen rep ver 1 Milyar rep olsa ne olacak sanal hayatta sanal rütbelere karşıyım

Bazı forumlarda rep yarışmaları yapılıyor buda bizim karşı oldugumuz durumlardan biridir.
    Bundan önce ve bundan sonra rep.thansk butonu gizli içerik,imzaya resim ekleme gibi seyler olmayacaktır.

uyelerine gizli icerigi gormek icin cevap yazmaya mecbur birakan sitelerden hicbirsey ogrenilmiyor.cunku konuda anlamadiginiz birsey oldugu zaman yazdiginiz yazi kaybolup gidiyor nedeni ise herkes icerigi gormek icin tesekkurler yaziyor,senin yazdigin arada kayboluyor.cevap gelmesi imkansiz gibi birsey....
    Konu zabataygatör tarafından (21-02-2008 Saat 03:33 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri