Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Türktelekom Sabit Hat Davasýný Kazandý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türktelekom Sabit Hat Davasýný Kazandý

Beykoz Tüketici Hakem Heyeti'nin Türk Telekom'un her ay abonelerinden tahsil ettiði sabit ücretin geri ödenmesine yönünde verdiði karar, Ýstanbul 4. Tüketici Mahkemesi tarafýndan iptal edildi. Mahkeme kararýyla, Telekom'un aldýðý sabit ücrete yargý onayý verilmiþ oldu.

Türk Telekom'dan yapýlan açýklamada, daha önce de ayný konuda mahkemelerin birçok benzer karara imza attýðý anýmsatýlarak, “Böylece telefon hizmetinde eriþim maliyeti, bir baþka deyiþle, müþteriye tahsis edilen hattýn her zaman konuþulabilir durumda tutulmasý karþýlýðýnda alýnan bir ücret olan sabit ücretin hukuka aykýrý hiçbir yanýnýn olmadýðý anlaþýlmýþ oldu” denildi.

Açýklamada, Telekom'un sabit ücret uygulamasýnýn hukuka uygun olduðu, bu tür Tüketici Hakem Heyeti kararlarýnýn mahkemelerce iptal edildiði ifade edilerek þöyle denildi:
    “Söz konusu Beykoz Tüketici Hakem Heyeti kararýnýn Mahkemece iptali ile artýk þirketimizin bu konudaki haklýlýðýnýn ve uygulamasýnýn hukuka uygunluðunun müþterilerimizin menfaati açýsýndan ilgili herkes tarafýndan anlaþýlacaðýný umut ediyoruz.”

Ünvanlar sýradan kiþilere saygýnlýk getirir, üstünlere utanç verir, alttakilerin eline düþerse deðerini yitirir.
    BERNARD SHAW

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hevesimiz kursaðýmýzda kaldý...Ya bu nasýl mantýk konuþmadan para alýyorlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ee devran böyle dönüyor iþte mesela bir araba alýyorsunuz ve iþkenceniz baþlýyor oraya git para buraya gel para saða dön para sola dön para ve iþ bittikten sonra adama sersem tavuk gibi oluyor yolunmaktan arabayý aldýna sevinecek ahli bile kalmýyor o yüzden bu telefon parasý falan küçücük kalýyo böyle iþlerin yanýnda biz "KAZ "olduktan sonra yolan çok olur hiç merak etmeyelim yolunmaya devam edelim yeter!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne olacak bu ülkede tükediciyi koruyan bir yasa yokki....herkes zenginden yana

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý itfaiyeci Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne olacak bu ülkede tükediciyi koruyan bir yasa yokki....herkes zenginden yana
    Arkadaþlar...Evet tüketiciye koruyan yasalar var.Tüketici haklarý derneðinin sitesinde gezinirken bu Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. bölümde konu ile ilgili yazýlar var.Her konuyu týklayýþta HAKLARIMIZIN NELER olduðunu bilgilendiren bölümleri göreceksiniz.:45: Bunlarý týkladýðýmýzda haklarýmýzý çok iyi bilmiþ oluruz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar internet olmasa hemen kapatcam telefonu hizmet veren baþka kurum yokki
    sadece internet hizmeti veren bi þirket olsa hemen býrakýrým yaw
    ben konuþmasam bile kdv özel iletiþim vergisi ödüyorum hava parasý ödüyorum bu adamlara
    mahkeme þu kararý vermiþ bunu vermiþ banane mahkemelerin varlýðý adaletin saðlandýðý anlamýna gelmez benim için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýþte Ýstanbulda oturan arkadaþlar için güzel bir fýrsat.Direk internet baðlýyorlar.Link'i týklayýn,bakýn.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yargýda mahkemelerde devlette güçlünün yanýnda kim takýyor vatandaþý
    gelde güven baðýmsýz mahkemelere haram zýkým olsun benden alýnan
    haksýz para her ay 30 küsür sabit ücert ödüyorum haram olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yargýda mahkemelerde devlette güçlünün yanýnda kim takýyor vatandaþý
    gelde güven baðýmsýz mahkemelere haram zýkým olsun benden alýnan
    haksýz para her ay 30 küsür sabit ücert ödüyorum haram olsun
    çok haklýsýn kardeþim sen hiç garibaný kollaya bi kanun gördünmü herþey zenginden yana garibaný kim takar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaw paramýzý istemiyoruz bundan sonrakinleri almasýnlar yeterdi ama olmadý pekiii o adama nasýl ödeme yapýlmýþ bi de o var bu kanun 1 kiþiye göremi...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri