REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: CYFRA+ Paketindeki movies24 Hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart CYFRA+ Paketindeki movies24 Hakkında

Bu kanal d smarttaki kanalla aynı logoya sahip arkadaşlar.Yayın akışlarıda aynı ve sadece dilleri farklı ben bunu d smarta özgü sanıyordum megerse degilmiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu kanal d smarttaki kanalla aynı logoya sahip arkadaşlar.Yayın akışlarıda aynı ve sadece dilleri farklı ben bunu d smarta özgü sanıyordum megerse degilmiş.
    günaydın arkadaşım movies24 kidsco bunlar tek merkezden yayın yapıyor dogu avrupadaki tum yayılar ayıdır sadece skydigitalde programlar farklı farklıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    günaydın arkadaşım movies24 kidsco bunlar tek merkezden yayın yapıyor dogu avrupadaki tum yayılar ayıdır sadece skydigitalde programlar farklı farklıdır
    Cyfrada ilk kez gördüm de onda sasırdım bende cyfra pketi varda o yüzden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cardsharemi yasal abonelikmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cardsharemi yasal abonelikmi
    Supersatforum saolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Supersatforum saolsun
    dsmart yaptığı movıes24 erotık fılm saatınde baska kanaldan yayına geçmesi sebebini biliyormusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dsmart yaptığı movıes24 erotık fılm saatınde baska kanaldan yayına geçmesi sebebini biliyormusun
    Neymiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neymiş
    bend siz biliyorsunuz diye sormuştum dsmartın yaptığı en saçma olay eger gelecek olan dıger sınema kanallarındada boyle yaparsa gereksiz bır suru kanal numarası olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri