REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Power Sky 8210 Lazim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Power Sky 8210 Lazim

Merhaba ustalar!
    Benim ve bir arkadaşın 8210 Receiverımız var. Bir çok kez AU İRD felan yükledik çok güzel çalışıyor ama bazen kilitlenmeler oluypr hani şu 8888 kilitlenmesi. Bunun için Flash Dump dosyasına ihtiyacımız var ama hiç bir yerede bulamıyoruz. Lütfen elinde bulunan ve ya adresini bilen varsa cevap yazsın. Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bi de hangi programi kullanmaliyim bende bir kaç Arioner ve PS Loader(bu olmaz herhalde) bir de Gasoline var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

esrofesto arkadaşım habire okuyor görünüyorsun bi fikrin var mi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya arkadaşlar kimse bi şey bilmiyor mu bu konuda ? Receiver çok güzel değişmek istemiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

offf ya kimse bir şey bilmiyor demekki. Abicim konuyu silin gitsin. Kimse bir ...anlamıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mən size kömek edərəm Power Sky 8210.CSKV Sizde bu modeldirsə bu tunere soft yazsan düzələr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ziya15 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba ustalar!
    Benim ve bir arkadaşın 8210 Receiverımız var. Bir çok kez AU İRD felan yükledik çok güzel çalışıyor ama bazen kilitlenmeler oluypr hani şu 8888 kilitlenmesi. Bunun için Flash Dump dosyasına ihtiyacımız var ama hiç bir yerede bulamıyoruz. Lütfen elinde bulunan ve ya adresini bilen varsa cevap yazsın. Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla...

sana link vereyim orda gerekli yazılımı bulup yüklersin çalışan cihazada dump atılmaz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping

Alıntı ÇetinDeniz Nickli Üyeden Alıntı
    sana link vereyim orda gerekli yazılımı bulup yüklersin çalışan cihazada dump atılmaz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abi sağ ol ama ben bu sityi biliyodum artı burdaki dosyalar çok eski.

Elçin mən də bilirəm. Ama tapma problemdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz çalışır durumda yazılım alıyorsa dump dosyasını atmana gerek kalmaz kitlenme durumunda beslemede 3.3 volt kondanstörü veya cihazda herhangi bir rütübetten dolayı yapar bu durumda cihazın içini iyicemen temizlenmesi gerekecek diyer ilk vermiş olduğum beslemede yapabilecek sorun en önemli olabilecek sebebtir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri