Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: nichkimin altına resim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart nichkimin altına resim

arkadaşlar ben nichkimin altına resim eklemek istiyorum veya amblem nasıl yapacağız yardım ederseniz sevinirim çoğu üye resim veya amblem kullanıyor avatar secmemiş diyo nerden nasıl seçeceğiz
    Konu sensi tarafından (21-02-2008 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben nichkimin altına resim eklemek istiyorum veya amblem nasıl yapacağız yardım ederseniz sevinirim çoğu üye resim veya amblem kullanıyor avatar secmemiş diyo nerden nasıl seçeceğiz
    Forum ancak profilindeki avatar bölümündeki avatarları kullanmana izin verir. Oradan avatarını seçip avatar göstermesini istersen gözükür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forum ancak profilindeki avatar bölümündeki avatarları kullanmana izin verir. Oradan avatarını seçip avatar göstermesini istersen gözükür
    kemal kardeş mesala seninki gibi bir avatar veya değişik olabilir sen kendi avatarını kendinmi yükledin yoksa forum mu verdi bilgin için teşkkür saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kemal kardeş mesala seninki gibi bir avatar veya değişik olabilir sen kendi avatarını kendinmi yükledin yoksa forum mu verdi bilgin için teşkkür saygılar
    Benim avatar forum yönetimi tarafından görevlılere veriliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim avatar forum yönetimi tarafından görevlılere veriliyor.
    tamam kemal kardeş ben buldum ilgine teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buradan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. avatarını seç degişikliklere kaydet bas işlem o***dir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı sağ ol kardeş sen olmassan ne yapardık tamam dediklerini aynen yaptık bakalım olmuşmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı sağ ol kardeş sen olmassan ne yapardık tamam dediklerini aynen yaptık bakalım olmuşmu
    :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı aynen uyguladım bir bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı forumun number one si sin yani bir numarasın sağ ol

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri