REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Ne Uyaniklar Var Ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım uyarın için teşekkür ederim. Aynı numarayı banada yaptılar fakat açmadım. Yalnız benim anlamadığım msn adresi bilinmesine rağmen bu "Şerefsizlere" yapılacak bir şey yokmu. Teknoloji bu kadar kötüye kullanılırmı. Birşeyler yapmak lazım. Selamlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarı için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercomert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım uyarın için teşekkür ederim. Aynı numarayı banada yaptılar fakat açmadım. Yalnız benim anlamadığım msn adresi bilinmesine rağmen bu "Şerefsizlere" yapılacak bir şey yokmu. Teknoloji bu kadar kötüye kullanılırmı. Birşeyler yapmak lazım. Selamlar..
    Yapılır yapılmasında uğraşmak lazım.Poliste bilişim suçları ile ilgilenen şube var.Oraya başvurmak lazım.Ama onlarda diyecekki bu hali ile suç teşebbüste kalıyor suçun oluşması için illa dolandırılman lazım.Yani suça teşebbüs diye bir suç ve cezalandırma şekli kanunda yok.Uğraşsan bile savcılığın bu kapısından girip öbür kapısından çıkıyorlar.Yaptıkların havada kalıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgin için teşekürler...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirdiginiz için teşekkürlerde bukadar msn çalıp neresine sokacak acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zuhaha allah bilir bu siteyi yapan kendini uyanık bi halt sanıodur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beni 2 kez msnsine ekleyip yaptılar bunu hep engel attım.hatta 2. olayda deget lan manyak dediydim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu olayı aynı kişi bana iki sever yaptı dangalak başka isimle aynı numarayı yapıyor kapatıyor salak resmi bile aynı bukadar kafalarıda çalışmıyor dertleri msn çalmak sakın verdikleri adrese gitmeyin

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri