Premier League'de lider Arsenal'in 17 puan gerisinde bulunan Liverpool'un 27 yaşındaki kaptanı Steven Gerrard içinde bulundukları pozisyondan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
"Gazetenin spor sayfasına bakmak bile istemiyorum. Puan tablosuna baktığımda Arsenal'le aramızdaki puan farkını gördüğümde ***fim kaçıyor. Sezon başında şampiyonluğa ulaşabilecek bir kadromuz olduğuna inanıyorduk, şu anda bulunduğumuz yerden daha iyisini başarabilecek bir takım olduğumuz kesin."
"Sürekli aynı sözleri tekrarlamaktan bıktım. Yine gelecek sezona bakıyoruz ve buna engel olamıyoruz. Şu anda içinde bulunduğumuz durumu düşünecek olursak ligi ilk 4 içinde tamamlamak zorundayız, en azından bu pozisyon kabul edilebilir. Ancak bizim çok daha büyük arzularımız var. 27 yaşımdayım ve 32 yaşıma geldiğim zaman bile gelecek sezondan bahsediyor olmak istemiyorum."
"Sezon başında gelen Fernando Torres ve Ryan Babel gibi oyuncularla çok güçlendik. Artık ligden umudumuz kalmadı ama arzularımızı tatmin etmenin tek yolu Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu."
Premier League'de lider Arsenal'in 17 puan gerisinde bulunan Liverpool'un 27 yaşındaki kaptanı Steven Gerrard içinde bulundukları pozisyondan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. SteveG sezon başında 1990'dan beri hasret oldukları lig şampiyonluğunu çok istediklerini ancak bu sezon şanslarını kaybettiklerini belirtti.
kaynak:ajansspor
Yer imleri